Wpis z mikrobloga

@LeMoore: No np. ty, robiąc z dziewczyny nadopiekuńczą histeryczkę, a z autora tematu białego rycerzyka, co to nie potrafi samodzielnie myśleć, tylko widzi że kobietę obrażajo, a jak kobietę obrażajo to trzeba bronić.
  • Odpowiedz
@LeMoore: No np. ty, robiąc z dziewczyny nadopiekuńczą histeryczkę

@Killjoy: chłopak dojechał w całości, spóźnił się - co przy długiej trasie nie jest niczym niezwykłym. Ona w międzyczasie zdążyła wypisać elaborat długości strony A4 obcym osobom. To na pewno ja zrobiłem z niej nadopiekuńczą histeryczkę?

a z autora tematu białego rycerzyka, co to nie potrafi samodzielnie myśleć, tylko widzi że kobietę obrażajo, a jak kobietę obrażajo to trzeba bronić

Co
  • Odpowiedz
@LeMoore: Jeśli się martwiła, to najpewniej oznacza, że zazwyczaj dzwoni sam albo odpowiada na jej smsy/telefony, jeśli nagle tego nie zrobił to mogła się zdenerwować.
Białorycerzenie w prawdziwym znaczeniu tego słowa ma bardzo wiele wspólnego z brakiem samodzielnego myślenia, ponieważ zakłada bezrefleksyjne bronienie osoby, która równie dobrze może obrony nie potrzebować lub na nią nie zasługiwać tylko dlatego, że ta osoba jest kobietą.
  • Odpowiedz
jeśli nagle tego nie zrobił to mogła się zdenerwować

@Killjoy: to całkiem typowe u nadopiekuńczych histeryczek, następnym razem powinna w pracy pracować to nie miałaby czasy na wasze różowe nadinterpretacje
  • Odpowiedz
@Killjoy: no, niebieski jedzie kilkaset kilometrów po drogach krajowych a różowa siedzi i p------i głupoty na wykopie. Ty ze swoimi 4613 akcjami na Wykopie w 4 miesiące też pewnie masz małe szanse na przedwczesne zejście z tego świata. No chyba, że nie zaszczepiłaś kotów.
  • Odpowiedz
  • 7
@Killjoy: Bo to przecież takie oczywiste, że jak się coś dzieje w rodzinie/domu, to pierwsze co robimy, to chwalimy się tym zupełnie nieznajomym ludziom z mirko, gdzie każdy ma po części wywalone. Oczywiśnie Ty nie widzisz w tym nic złego, że inny różowy robi atencyjne "pocieszcie mnie i dajcie plusy, bo bolec przez 3 godziny nie odbiera telefonu", tak naprawdę nikogo to nie obchodzi, oprócz innych różowych, które najchętniej hy
  • Odpowiedz
@tellet: Czemu nie? Siedziała w pracy, widać nie miała tam się komu poskarżyć. Poza tym przed zupełnie obcymi osobami czasami łatwiej i chętniej się otwiera. A różowych akurat tutaj jest sporo, więc czemu by nie miała pisać, skoro jak widać były dziewczyny (i nie tylko) zainteresowane tematem?
  • Odpowiedz
tak naprawdę nikogo to nie obchodzi, oprócz innych różowych, które najchętniej hy sobie o tym poplotkowałtly...

@tellet: No to jak nikogo to nie obchodzi, to niech nie w---------ą się w dyskusję i pozwolą poplotkować zainteresowanym. Internet, internetem ale odrobina kultury osobistej by się przydała niektórym.
  • Odpowiedz
@Howkin: no masz błędne oczekiwania wobec Wykopu. to jest miejsce kolesi którzy mówią "pieseł", "mamełę", "studbaza" i "pracbaza". na początku też mnie to w-------o ale po zastanowieniu odpuściłem. pomyśl gdzie mogły podziać się te n---------e dzieci neostrady czy gimnazjaliści w szerokich gaciach robiący bydło w autobusie czy na ulicy? oni "dorośli", są teraz studentami i młodymi pracownikami a w wolnym czasie siedzą tutaj.
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: lepszy, niby w czym? ja wiem że to portal kwejoko-4chanowy i nie ma co się na to obrażać. ciekawe treści wciąż stanowią około 20% i dlatego tu zaglądam ale nie będę się obrażał na to że właściciel targetuje podrośniętych gimbów bo widocznie taki biznes najbardziej się opłaca.
  • Odpowiedz