Wpis z mikrobloga

Mirki, jestem tu od prawie siedmiu lat, zarejestrowany od prawie sześciu i pół. Przeżyłem z wami wiele afer, gównoburz, zdrad, feelsów i wiele, wiele innych.
To co się jednak teraz #!$%@? na tym portalu wykracza poza wszelkie granice. Niewychowane gówno ogarnia tą stronę.
Pod każdym znaleziskiem da się znaleźć #!$%@? umysłowe, takie po całości.
Patrzcie choćby na to zdjęcie, czy to jest #!$%@? śmieszne?
Rozumiem, panna naraża się na takie komentarze pisząc taki post.
Mikroblog jednak z tego co wiem to miejsce, gdzie każdy może się podzielić wszystkim czym tylko zechce.
Dziewczyna napisała to, bo pomyślała, że ktoś ją pocieszy, bo to często pomaga rozładować stres.
Dobra, ok, tylko co trzeba mieć w głowie, żeby #!$%@?ć śmiercią, zdradą, waleniem się w krzakach z prostytutkami i łapaniem hiva?
To jest żenada, już mało z kim można odbyć tutaj dyskusje na poziomie, bez #!$%@? byle tylko "cumple plusowali heheszki, im bardziej chamskie tym lepiej".
Wakacje przypłynęły na arce #!$%@? i przejawia się to już nawet na wykopie.
To zdjęcie to tylko jeden z wielu przypadków, wejdźcie sobie pod pierwsze lepsze znalezisko o zaginięciu kogoś, zabiciu psa lub śmierci człowieka.
Wszędzie #!$%@? królowe komedii ze swoimi nędznymi jak #!$%@? z grzybnią heheszkami.
#boldupy #patologiazewsi #debile #mirko #wykop
H.....n - Mirki, jestem tu od prawie siedmiu lat, zarejestrowany od prawie sześciu i ...

źródło: comment_oiHMXR8ApWbMZy1LiHcUQC124yQ59Rdf.jpg

Pobierz
  • 57