Aktywne Wpisy
twardy-zawodnik +143
Dzisiejszy dzień przekonał mnie do emigracji. Zaczynam uczyć się niemieckiego żeby stąd #!$%@?ć. Jak dowiedziałem się że nie podniosą kwoty wolnej od podatku bo niby budżet się nie spina to autentycznie zrobiło mi się smutno. Akurat pracuje w branży w której b2b jest wyjątkowo nie popularne. Mam 30 lat, 15k brutto w Warszawie i gówno mi z tych pieniędzy zostaje płacąc za wynajem ponad 4k, gdzie #!$%@? mi jednoczenie drugi próg podatkowy.
Macie namiary na dobrego psychiatrę? Bo właśnie kupiłem francuskie kombi z najsłabszym dieslem i jaram się jak dziecko, to chyba nie jest normalne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
To co się jednak teraz #!$%@? na tym portalu wykracza poza wszelkie granice. Niewychowane gówno ogarnia tą stronę.
Pod każdym znaleziskiem da się znaleźć #!$%@? umysłowe, takie po całości.
Patrzcie choćby na to zdjęcie, czy to jest #!$%@? śmieszne?
Rozumiem, panna naraża się na takie komentarze pisząc taki post.
Mikroblog jednak z tego co wiem to miejsce, gdzie każdy może się podzielić wszystkim czym tylko zechce.
Dziewczyna napisała to, bo pomyślała, że ktoś ją pocieszy, bo to często pomaga rozładować stres.
Dobra, ok, tylko co trzeba mieć w głowie, żeby #!$%@?ć śmiercią, zdradą, waleniem się w krzakach z prostytutkami i łapaniem hiva?
To jest żenada, już mało z kim można odbyć tutaj dyskusje na poziomie, bez #!$%@? byle tylko "cumple plusowali heheszki, im bardziej chamskie tym lepiej".
Wakacje przypłynęły na arce #!$%@? i przejawia się to już nawet na wykopie.
To zdjęcie to tylko jeden z wielu przypadków, wejdźcie sobie pod pierwsze lepsze znalezisko o zaginięciu kogoś, zabiciu psa lub śmierci człowieka.
Wszędzie #!$%@? królowe komedii ze swoimi nędznymi jak #!$%@? z grzybnią heheszkami.
#boldupy #patologiazewsi #debile #mirko #wykop
@XAIMEII: kiedyś moi drodzy była taka książka, książka proszę ja Was bardzo dobra, zatytułowana "Sekretny dziennik Adriana Mole lat 13 i 3/4". W tejże książce Adrian kupił swojej dziewczynie przed jej wylotem do USA książkę, książkę pt "Najstraszniejsze wypadki lotnicze w historii".
Czyli zerwałbyś z nią po tym, jakby się stresowała gdybyś jechał do niej z daleka, wiedziałaby, że jesteś w trasie i nie ma Cie od dwóch godzin, a do tego masz wyłączony telefon? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja się nie dziwie, ja ubolewam.
Komentarz usunięty przez autora