Aktywne Wpisy
JaX92 +12
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

dywergent +6
macie jakas umiejetnosc z ktorej jestescie dumni?
źródło: 1756689808067022
Pobierz

@Smola87: bo tak zostały zaprogramowane przez ewolucje? nie da sie oszukac natury - wszystko sprowadza sie do poczucia bezpieczenstwa - jej i przede wszystkim przyszłego potomostwa. zyjemy w czasach gdy bezpieczenstwa nie zapewnia juz siła i duża maczuga - zapewniają ją pieniądze. co w tym dziwnego? romantyczne p---------e i niezrozumienie tego, co jest calkowicie
@pierre-van-hooijdonk: To nie wypisuj takich dyrdymałów. Biologia robi swoje, pieniądz też, ale dla mnie np. przerażające byłoby dzielenie reszty życia z super hiper modelką jeśli byłoby siano w głowie. Młodą, ładną i oddaną można mieć od ręki, będzie też wdzięczna, że jej nie leje.
@Clarence_McKenah: Patrząc z drugiej
Komentarz usunięty przez autora
@far_away: Powinien napędzać gospodarkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smola87: Koleś z historii nie miał ambicji, planów na przyszłość, jakiejkolwiek chęci zmiany. Takie podejście: "mam tyle, żeby przeżyć, ale za to nic nie muszę robić" niektórych denerwuje. Typowe żyć i żreć jak
@Ponczo88: Co do materializmu to już chyba Ci wytłumaczyli wyżej:)
@aett: Według mnie zbyt rzeczowe podejście do związku ot co. Sugerowanie się koleżankami i zazdroszczenie im, to niezbyt według mnie poważne podejście ale jak kto tam uważa, mi takie coś niezbyt pasuje.
1. W komentarzach pojawia się kwestia instynktu, który karze kobiecie szukać takiego a nie innego partnera, żeby mogła zostać bez obaw matką, jednak według mnie, ciekawszy jest tu bardzo wyraźny przykład instynktu stadnego. Dziewczyna sama mówi, że bezpośrednią przyczyną decyzji o zakończeniu związku, było to, że blado wypadała na tle swoich znajomych. Kobiety często potrzebują potwierdzenia swojej wartości z zewnątrz, wrzucając