Wpis z mikrobloga

1. Pytam się, gdzie do jasnej cholery jest moderacja?
2. Publikowane są klatki filmu z prawdziwego, realnego, bestialskiego morderstwa, dokonanego przez chorych #!$%@?ów, ofiara z twarzą białka i taki wpis zbiera masę plusów.
3. Wstawcie jeszcze kadr z pedofilskiego gwałtu, dziecko z twarzą elfika, będzie #!$%@? śmiesznie. Poziom na pewno będzie trzymać!
4. Jak bardzo trzeba mieć spaczony umysł, żeby coś takiego wstawiać i plusować?
5. Wykop stał się mentalnym szambem, z upośledzoną moderacją i bandą #!$%@? gimbusów, którym wydaje się, że są śmieszni. Wszystko w imię wyświetleń. Brawo, #!$%@?.
6. Jak dla mnie, idziecie tę samą drogą co wirtualna polska, niedługo adres wykop.pl będzie się wpisywać tylko przy sprawdzaniu pingu.
Pobierz p.....i - 1. Pytam się, gdzie do jasnej cholery jest moderacja? 
2. Publikowane są k...
źródło: comment_xARsIONqyEANUZ0cQnRmtu6BsxG80nhX.jpg
  • 62
@pepci: tu akurat się zgadzam: wypok powinien bezwzględnie takich "aferzystów" banować, ale znając życie skończyłoby się to tym, że założyliby nowe konta i podburzyli jeszcze większą część użytkowników. Wystarczy napisać np. "Dostałem bana! W 2005 napisałem tu komentarz, że czarni nie pracują - to na pewno z tego powodu mnie zbanowali! Cenzura, administracja lewacka opłacona przez PO!" i już 3/4 osób z tagu #4konserwy zalewa główną znaleziskami o czarnych.

@yneb:
@pepci: nie rozumiem zbytnio spiny bo sam to zaplusowałem tylko z jednego powodu - po prostu pod nosem się zaśmiałem. do pewnych spraw trzeba mieć dystans, aczkolwiek popieram moderację w sprawie tego, że usunęła te znalezisko o które teraz jest afera, #!$%@?łem na #czarnolisto kretynów którzy wrzucali na głowną syf.
@pepci: poziom intelektualny na Wykopie spada wprost proporcjonalnie do popularności serwisu i wzrostu ilości użytkowników

Jak z każdą stroną, normalka, tak paradoksalnie Wykop jeszcze się jako tako coraz gorzej ale jednak trzyma ze względu na dosyć hermetyczne środkowisko i jednak pewien próg przejścia.

Zobaczcie co się stało z Fotka.pl, kiedyś każdy miał fotke jak dzisiaj FB (no tak dobre 7 lat temu) a teraz fotka.pl mogło by zmienić nazwę na patologia.pl