Wpis z mikrobloga

Wykop stał się mentalnym szambem, z upośledzoną moderacją i bandą n-----------h gimbusów

@pepci: sorry, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro nie siedzisz tu nawet pół roku. Takie szambo i gimbusiarnia siedzi tu od bardzo dawna. To jest tylko odsetek Wykopowiczów, którzy najgłośniej krzyczą, a inni podążają za nimi. Bany nic tu nie dadzą, to są cały czas ci sami ludzie, którzy tylko nowe konta zakładają. Czują władzę jak
FarmazonowyMsciciel - > Wykop stał się mentalnym szambem, z upośledzoną moderacją i b...

źródło: comment_P549K92KSYUJgznkpXMNb8USykAgbxcU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@FarmazonowyMsciciel:

sorry, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro nie siedzisz tu nawet pół roku

Na wykopie jestem od kiedy był jeszcze pomarańczowy z szarą belką u góry, więc mi nie mów co mogę wiedzieć, a co nie...
Jeśli porównujesz humor z Maćka z klanu czy zjeżdżalni z placu zabaw z MORDOWANIEM LUDZI to moja rada jest następująca: weź dobry rozbieg i przywal głową o ścianę, może trafisz na
  • Odpowiedz
w każdej dyskusji o wykopie następuje moment w którym osoby zaangażowane zaczynają mówić o tym która dłużej siedzi na tym serwisie.

kiedyś było lepiej

zawsze było tak samo

byłem na ircu kiedy autor wykopu pytał o nazwę

odziedziczyłem konto po tacie
  • Odpowiedz
@FarmazonowyMsciciel: nie stresuję się, zadziwia mnie ludzka głupota. Ten portal tworzą ludzie, kontent sami użytkownicy, póki będzie przyzwolenie ze strony moderacji na takie treści, póty będą się pojawiać. Nie drażni mnie sama afera, czy kozy na głównej - ale brak ostrej reakcji i przyzwolenie społeczne na tak drastycznie treści. I jeszcze żartowanie z tego. Taka grafika wprost podpada pod paragraf gróźb karalnych, szkoda, że nie sciganych z urzędu...
  • Odpowiedz
@pepci: materiał widziałem, jest przerażający, ale co ci poradzę, że jak widzę jakąkolwiek przeróbkę z tą uśmiechniętą gębą biauka to śmiecham. ciebie to nie śmieszy, innych tak i świadczy to tylko o ich specyficznym poczuciu humoru. o niczym więcej, więc nie odlatuj zbytnio o wielce oburzony dojrzały juserze.
  • Odpowiedz