Wykop stał się mentalnym szambem, z upośledzoną moderacją i bandą n-----------h gimbusów
@pepci: sorry, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro nie siedzisz tu nawet pół roku. Takie szambo i gimbusiarnia siedzi tu od bardzo dawna. To jest tylko odsetek Wykopowiczów, którzy najgłośniej krzyczą, a inni podążają za nimi. Bany nic tu nie dadzą, to są cały czas ci sami ludzie, którzy tylko nowe konta zakładają. Czują władzę jak
sorry, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro nie siedzisz tu nawet pół roku
Na wykopie jestem od kiedy był jeszcze pomarańczowy z szarą belką u góry, więc mi nie mów co mogę wiedzieć, a co nie... Jeśli porównujesz humor z Maćka z klanu czy zjeżdżalni z placu zabaw z MORDOWANIEM LUDZI to moja rada jest następująca: weź dobry rozbieg i przywal głową o ścianę, może trafisz na
@FarmazonowyMsciciel: nie stresuję się, zadziwia mnie ludzka głupota. Ten portal tworzą ludzie, kontent sami użytkownicy, póki będzie przyzwolenie ze strony moderacji na takie treści, póty będą się pojawiać. Nie drażni mnie sama afera, czy kozy na głównej - ale brak ostrej reakcji i przyzwolenie społeczne na tak drastycznie treści. I jeszcze żartowanie z tego. Taka grafika wprost podpada pod paragraf gróźb karalnych, szkoda, że nie sciganych z urzędu...
@pepci: materiał widziałem, jest przerażający, ale co ci poradzę, że jak widzę jakąkolwiek przeróbkę z tą uśmiechniętą gębą biauka to śmiecham. ciebie to nie śmieszy, innych tak i świadczy to tylko o ich specyficznym poczuciu humoru. o niczym więcej, więc nie odlatuj zbytnio o wielce oburzony dojrzały juserze.
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
@pepci: sorry, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro nie siedzisz tu nawet pół roku. Takie szambo i gimbusiarnia siedzi tu od bardzo dawna. To jest tylko odsetek Wykopowiczów, którzy najgłośniej krzyczą, a inni podążają za nimi. Bany nic tu nie dadzą, to są cały czas ci sami ludzie, którzy tylko nowe konta zakładają. Czują władzę jak
źródło: comment_P549K92KSYUJgznkpXMNb8USykAgbxcU.jpg
PobierzNa wykopie jestem od kiedy był jeszcze pomarańczowy z szarą belką u góry, więc mi nie mów co mogę wiedzieć, a co nie...
Jeśli porównujesz humor z Maćka z klanu czy zjeżdżalni z placu zabaw z MORDOWANIEM LUDZI to moja rada jest następująca: weź dobry rozbieg i przywal głową o ścianę, może trafisz na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiscie mnie ten wpis rozbawił, pewnie już usuniety, a dałbym plusa :(
@pepci: (ʘ‿ʘ)