Wpis z mikrobloga

@Pawloo: badania sa po to zeby konkurencja sie odwalila od Ciebie. Tak samo mozesz zrobic badania produktu konkurencji zeby sprawdzic czy to co deklaruja jest prawda. Akurat sluzbowo jestem troche w tym temacie i takie rzeczy w Polsce to rzadkosc.
No i dlatego to sie nazywa deklaracja zgodnosci a nie certyfikatem zgodnosci, pierwszy paragraf dobrze to opisuje:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Oznaczenie_CE
  • Odpowiedz
@FlameRunner: a właśnie, wspomniałeś o tej książce z elektroniki. Myślę coś sobie wypożyczyć na wakacje żeby się douczać, polecasz ją? Bo jest dostępna u mnie na politechnice :)
  • Odpowiedz
@CrazyBaran: Spoko, rozumem :) Mogłeś odnieść wrażenie ze mam pretensje, jednak to tylko mój specyficzny sposób pisania i tyle ;) Przyjmę każdą krytykę na klatę, potraktuje to jako rade co robię źle i co mogę poprawić ;) Dzięki
  • Odpowiedz
16

@FlameRunner: mc zatrudnia od 16tki, masz sto innych legalnych form dzialania

ja tylko namawiam Go do tego by nie laczyl wieku z racja, prawda, wiedza bo tylko kompletnych idiotow jakich znam z tytulami albo dziadkow to na peczki a czasem jak rozmawiasz z ogarnietym gimbusem to moglby takiego mgr zagiac w pol

szkoda sobie zamykac drogi zycia i kasy z powodu wieku, gosc ogarniety w elektro i IT, tu
  • Odpowiedz