Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +615
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +36
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

#elektronika #programowanie
źródło: comment_BAYy35bFOC4X356lq2JVN5zi7cgz4gJM.jpg
PobierzElektronika - pewnie "The Art Of Electronics" w małym paluszku? Coś jeszcze?
Programowanie - C?
No i dlatego to sie nazywa deklaracja zgodnosci a nie certyfikatem zgodnosci, pierwszy paragraf dobrze to opisuje:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Oznaczenie_CE
bierz kase i sie nie zatrzymuj na 2-3k zaslaniajac sie wiekiem
@FlameRunner: mc zatrudnia od 16tki, masz sto innych legalnych form dzialania
ja tylko namawiam Go do tego by nie laczyl wieku z racja, prawda, wiedza bo tylko kompletnych idiotow jakich znam z tytulami albo dziadkow to na peczki a czasem jak rozmawiasz z ogarnietym gimbusem to moglby takiego mgr zagiac w pol
szkoda sobie zamykac drogi zycia i kasy z powodu wieku, gosc ogarniety w elektro i IT, tu