Aktywne Wpisy
EditorTM +189
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz
Mododzyglizda +70
Jakieś cztery miesiące temu pochwaliłem się lampą zrobioną z felgi Ducati. Nadal wisi i nic nie wskazuje na to, żeby miała spaść. Dzisiaj wpadł mały update pokoju. Nareszcie HotWheelsy wylądowały na ścianie. Pozostało tylko zbudować stelaż pod SimRacing (ʘ‿ʘ)
#diecast #hotwheels #remontujzwykopem #majsterkowanie
#diecast #hotwheels #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#elektronika #programowanie
źródło: comment_BAYy35bFOC4X356lq2JVN5zi7cgz4gJM.jpg
Pobierz@Pawloo: Ilekroć widzę coś takiego to smutam w głębi duszy. Ale z drugiej strony frustrację można przekuć na motywację ;).
Tez jestem ciekaw. Bardzo prosze o odpowiedz :)
@CrazyBaran: Człowieku, ten sterownik jest pod KONKRETNE zlecenie, ja tego nie robię do sklepów, nie sprzedaje tego w wagonach miesięcznie, także deklaracja CE podniosłaby cenę jakieś 20 razy... No, ale w końcu miałbym CE, które sprawiłyby ze urządzenie działa... dokładnie tak samo...
@tullsta: Ja siedzę dłużej w temacie i teraz lecę z polecenia, mimo wszystko nie mam tego za dużo, może ze 2-3 takie zlecenia na miesiąc, ale ze względu na wiek to i tak jest duża suma, a na dobrą sprawę dni w których serio pracuje jestem w stanie policzyć na 3 palcach jednej ręki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ile zajmuje Ci trawienie?
Cynujesz może stopem Lichtenberga, albo czytałeś o nim?
W ilu % jesteś pewien, że Twoje urządzenie nie zawiedzie albo nie rozjedzie się po paru latach?
@Filipek50: Internet i znajomości ;)
@ShortyLookMean: Wiesz, ja tego nie podpisuje swoim nazwiskiem, wszytko idzie przez znajomego o którym wcześniej mówiłem, podatki i te sprawy ;)
@Pawloo: To jeszcze raz bo chyba nie zrozumiales.
W Twoim przypadku deklaracja CE wygladalaby tak:
Na plytce obok sciezek rysujesz jeszcze 2 dodatkowe sciezki w ksztalcie "CE" (tak chyba jest taniej niz kupowac