Aktywne Wpisy
robert5502 +865
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
JamesJoyce +155
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
#bekazlewactwa
Jak ktoś ma dowód, to powinien go przedstawić, a nie oczekiwać od innych, żeby mu udowodnili, że jednak tego dowodu nie ma. Już samo to, że tego dowodu nie chce pokazać wskazuje, że żadnego dowodu prawdopodobnie nie ma.
Przykro mi, ale stwierdzeni "nie ma dowodów" oznacza nie mniej i nie więcej niż że "nie ma dowodów". Nie ma dowodów na naprawde wiele spraw.
W skrócie - każdy wie że Hitler wiedział. Nikt dowodu na to nie ma, tak jest z wieloma sprawami. Każdy wie że moją wypowiedź napisałem ja czyli człowiek, a nie np pies, ale dowodów na to też nie
Wierzcie dalej że podstawą wolnego rynku są surowe regulacje :D
@YodaMonster: @ImInLoveWithTheCoco: @Loloman: No właśnie, problem w tym , że JKM twierdził , że Hitler wcale nie zostałby skazany za holocaust i byłby uniewinniony - i w tym jest jego największa głupota.
Komentarz usunięty przez autora
Weźmy wymuszenie na producentach podawania gramatury czy składów. Niby jest to regulacja, niby ingeruje w wolny rynek, ale nie wiem czy ktokolwiek stwierdziłby że jest to coś złego. Takie regulacje powinny istnieć i powinny być "surowe". państwo powinno zmuszać do informowania (oczywiście
@YodaMonster: To śmieszne, że nazywasz to lewackim, bo pasuje zarówno do lewackich debili jak i prawicowych tłuków. ;)