Aktywne Wpisy

ekscytacje +30
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

Znałem takie niewiasty. Współczuje Twojemu przyjacielowi, bo pewnie jego związek i tak się rozpadnie ale dużo cierpienia przed nim.
@Krs90: no i jak mu pomóc? Bo rozumiem, że u Ciebie tylko rozpad związku pomógł. Powinnam się odsunąć czy jak?Nie chcę tego kurde.
Komentarz usunięty przez moderatora
Sama sobie odpowiadasz. Koles jest po prostu fają. Przelozyl panne nad ciebie i wlazl pod pantofla.
Jeśli jesteś jeszcze ładna to tym bardziej zazdrość wzrasta.
@jasiek196: właśnie będę do niej pisać
@TakiTamNikt: czyli albo żegnać się z kumplem albo czekać aż się to posypie? Obie opcje są słabe.
@Howkin: z moich obserwacji wynika, że związki są intensywniejsze ale zazwyczaj krótsze. Przyjaźń miewa luźniejsze momenty, ale trwa bardzo długo. I chyba tu cały problem, ta "intensywność" go przytłoczyła.
@Krs90: napiszę właśnie do