Aktywne Wpisy

ekscytacje +30
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

Koleś jest zwyczajną p---ą, bo robił to za plecami. Zamiast oświadczyć jej, że jesteś jego przyjaciółką i ona nie wpłynie na wasze relacje, bo znaliście się dużo przed nią i nie będzie mu segregowała znajomych to on spotykał się po kryjomu. No wybacz, ale jakbym się dowiedział, że moja dziewczyna się spotyka z jakimś waflem za plecami, i mi o tym nie powiedziała (nawet jeśli się bała focha, kłótni
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Niestety moja 'eks' już, nigdy nie mogła tego zrozumieć i zawsze była zazdrosna i miała o to pretensję. Więc częstość spotkań też zmniejszyła się bardzo.
Potrafię zrozumieć tego gościa i to jak się z tym czuję.
Spotkanie z nią niczego nie zmieni.