Wpis z mikrobloga

@jarzynka: Zamawiałem marynarke z Mango, niby mój rozmiar a była z 2 numery za wielka. Jeszcze jak już ktoś wspomniał - masa problemów z tymi pajacami z hiszpanii przy zwrotach.
@jarzynka: Hmmm ciekawe czy Mango Outlet a zwykłe mango.com to to samo :) ja przerabiałem zakupy na normalnym Mango i to była tragedia. Pośrednik wysyła paczki z PL a potem zajmuje się tym magazyn w Hiszpanii. Użerałem się z obiema firmami mailowo i telefonicznie bo pakę zgubili. Pośrednik twierdził że wysłał a centrala Mango że nie dostała. Miesiąc zajęło im ogarnięcie że paczka jest jednak na magazynie (dobrze że wyszarpałem potwierdzenia
@jarzynka: Tak na zdjęciu to ma trochę wąskie klapy, ale cena jest niezła jeśli to 100% wełna. Jak nie jesteś kompaktowej budowy to nie będzie wyglądać najlepiej, ale za tą cenę możesz wziąć - jak uważasz.
@znacznik_meta: Też tak myslałem ale po kolejnych zakupach postanowiłem zwrócić im płaszcz na początku roku.
Okazuje się że nie mają w PL żadnego przedstawicielstwa czy centrum obsługi ( nawet polska infolinia nie działa) a adres do zwrotów ze sklepu online podany jest w firmie pośredniczącej Internel Sp. z o.o.
Internel dopiero wysyła paczki do centrali Mango i wtedy pieniądze są zwracane. Pośrednik z wysyłką się nie śpieszy a sami Hiszpanie mają