Aktywne Wpisy
FedoraTyrone +157
Skoro ja programista mam problemy z ogarnięciem spoko mieszkania to jak żyją takie pary jak Mariusz pracujący na magazynie i Justyna fryzjerka (pracownica, nie właścicielka salonu), którzy mają bombelka Brajana? Gdzie oni #!$%@? mieszkają i jakie mają perspektywy na dalsze życie?
#nieruchomosci #przegryw #polska #bieda #finanse #zarobki #pieniadze
#nieruchomosci #przegryw #polska #bieda #finanse #zarobki #pieniadze
RoKub +196
Kobiety w mundurach są tak samo wartościowe jak mężczyźni. Tak to wygląda w realu.
… zgadza się pani wepchnęła magazynek drugą stroną
… zgadza się pani wepchnęła magazynek drugą stroną
przesyłka stoi już 13 dni na WER Warszawa, dzwonie pod +48225481147 nikt nie odbiera. Ktoś wie czego tak długo ją trzymać mogą ? Albo jakiś numer legitny ma do nich ?
#aliexpress, #tracking, #banggood
NORMALNIE NIE WIERZĘ
Czekam na kuriera i jak będzie ok to cofam spór na ALI.
Trzymam za Ciebie i wszystkich oczekujących żebyście wreszcie się doczekali a PP przeklinać będę jeszcze przez dłuuuugi czas.
Jak będę miał paczkę fizycznie w domu dam znać.
I na koniec bezcenny komentarz listonosza "A co Pan chciał żeby paczka z Chin przyszła w 1 dzień, to nie nasza wina trzeba robić zakupy w sklepiku za rogiem u żółtków"
I tu mnie dobił......nerwy mi puściły.......chyba więcej ten listonosz do nie więcej nie przyjdzie.
od poniedziałku już służba celna pracuje normalnie i widać ruch na ekspedycji ;)
ale za tydzień znowu zrobi się zastój, bo szczyt NATO i ŚDM... także będą dokładnie i skrupulatnie wszystko sprawdzać.... nie polecam nikomu nic w lipcu zamawiać :)
P O L S K AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!