Aktywne Wpisy

Ryksa +48
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +4
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#cheatsheet
http://ptgmedia.pearsoncmg.com/imprint_downloads/informit/promotions/python/python2python3.pdf
__future__, tak samo dzielenie. repr() jest od tak dawna że nawet nie mogę znaleźć w której wersji dodano, jeszcze nie widziałem kodu ze starą notacją.Iteratory działają chyba identycznie, tylko nazwa funkcji się zmienia. Tak samo nigdy nie widziałem kodu, z <> zamiast !=, a trochę lat w 2.x już
@Kiro: szczerze to nie przyglądałem się temu, a przykleiłem co by mieć na później.
Ja przeważnie na sprzętach nie mam 2.7 czy 2.6 i internetu nawet..
a pythona używam, bo nie chce się uczyć bash z jego dziwactwami z
@rzet: Nie mam nic pod ręką ( ͡° ʖ̯ ͡°)