Aktywne Wpisy

Teuvo +38
jakie lubicie sery żółte a jakich nie

Dobra bo dylemat mam, więc poproszę zarówno fanatyków #playstation #konsole jak i #pcmasterrace
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować

#f1
źródło: comment_Yiywfhv5xcnmRQOsiwW8k0DrWo7r9fkA.gif
Pobierzźródło: comment_L5ZBZ8sCj4VvKQdaN1wStLJO9ITWjzBO.gif
Pobierz@no_harm_no_fell: bullshit
http://www.f1technical.net/forum/viewtopic.php?t=21567 -> o mocy Panów od puszek i ich zdolnościach do przekonywania nie muszę chyba wspominać ? Lobby ze strony Mateschitza jest każdemu znane.
Poczytajcie sobie za czym obstaja najwieksze zespoły i nie uczcie ojca dzieci robić xD
I jak już dowiodłem ta grafika jest zmyślona, skoro spotkania szefów zespołów trwają od dawna to chyba te plotki odnośnie tych skrzydeł, szerokości bolidów itd. sa dość wiarygodne.
g---o dowiodłeś. (gif przedstawia zmiany, które zostały potwierdzone)
Mokre sny gości, którzy chcą cofnąć się z aerodynamiką do lat 90 nie mają na szczęście żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jak widzę gówna takie jak to (albo to) jestem za tym żeby nie robić żadnych zmian.
To Renault dla przypomnienia zagroziło odejściem na wypadek gdyby FIA nie wprowadziła V6 od sezonu 2014.
To art. z 2011
Ja przytoczyłem chociaż wiarygodne ploty na bazie jakichś artykułow, a ty grafikę z r/formula1 zrobioną przed randoma xD
@no_harm_no_fell: bo jest lepszy od Rosberga, nie ma się o co kłócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)