Aktywne Wpisy

mirko_anonim +380
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

Narzekałem na rozmazane czcionki po podłączeniu EIZO ev2455 do rMBP 13,3 early 15'. Dziś byłem sprawdzić jak się zachowa obraz po podłączaniu monitora 4k. Wybór padł na najtańsze urządzenie, mianowicie dell p2415q.
Efekt. Bardzo pozytywny. W skrócie - rozmazanie czcionek nie występuje. Sprawdzałem różne skalowania. Bardzo wygodnie mi się czytało na skalowaniu 1920x1080. Na natywnej rozdzielczości 4k - wszytsko jest malutkie, ale dużo można zmieścić. Do ogromnych exceli jak znalazł.
Sama matryca jest słabiutka, kolory są słabe, świeci to marnie i nierówno. Wieje tandetą. Niestety nie mam pieniędzy na EIZO 4k, więc postanowiłem, że dla jakości a'la RETINA na 24 calach, zamienię moje poczciwe EV2455 na nowego della. Cena urządzeń jest zbliżona.
źródło: comment_KHuZTJA74x55b2dOALj7oerNgrmKssIr.jpg
Pobierz- Kup monitor 4K
- Używaj w 1920x1080, bo wszystko malutkie.
- Brak profitu
źródło: comment_HQEZjHaBTAp2mvBVSUdwSZdEQLimoH76.jpg
Pobierz