Aktywne Wpisy

lubaxd +187
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Afrobiker +80
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz

@30LP na przyszłość odpisuj w tym samym wpisie w komentarzach. skoro temat ten sam, to nie ma sensu tworzyć nowego.
nie masz jakiegoś s----------a społecznego, nie boli cię twój wiek. z tego co widzę to problemem są głównie dwie rzeczy - fakt,
Komentarz usunięty przez autora
piosenka tak prawdziwa że ja nawet nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@30LP: gdyby mi zależało na czymkolwiek to bym może poszedł a tak to jestem całkowicie zobojętniały. I żyję. I dobrze mi z tym.
Ja jednak będę się upierał przy poznawaniu przez portale randkowe. Wydaje mi się to normalniejsze i naturalniejsze. Może to, co zaraz przedstawię, będzie typowymi wymówkami #stuleja, ale wydaje mi się, że #rozowepaski, które np. czekają na autobus, robią zakupy, wyprowadzają psa, nie są koniecznie zainteresowane poznawaniem kogoś (a w szczególności mnie). Jeśli zakładają konto na #badoo albo #sympatia, wgrywają
Tylko, że na Twoim miejscu zanim zaczniesz szukać związku, to zrobiłbym coś z tą nieśmiałością. Bo wiedz, że to nie jest jakaś abstrakcja zagadać do
Mogę spróbować, ale nie wiem, czy byłbym w stanie wmówić sobie, że to nie jest podryw.
Jak widzisz ładną dziewczynę, to skąd wiesz, że chcesz ją poderwać? O ile nie interesuje Cię przygoda jednonocna, to poza wyglądem trzeba się chyba przekonać, czy coś sobą reprezentuje. Jeżeli zagadanie do każdej dziewczyny traktujesz jako podryw, to wyluzuj trochę. Po co podchodzić? Dla samej praktyki. "Rób codziennie jedną rzecz, której się boisz." Jeżeli paraliżuje Cię myśl rozmowy z nowo poznaną dziewczyną, to nawet jak znajdziesz sobie partnerkę warto
Kobieta, jeśli uważa, że facet jest dla niej atrakcyjny, to np. siada blisko niego, przechodzi blisko niego albo "zupełnie przypadkowo" szuka kontaktu. To jest pozornie bez znaczenia, ale ona w tym momencie daje mu szansę, okazję, żeby ją zaczepił, zrobił pierwszy krok.
Brak odwagi, żeby zagadać do przypadkowej dziewczyny. Np. dziś w tramwaju usłyszałem rozmowę chłopaka i dziewczyny. Powiedziała coś w stylu
Tak jak napisałeś - lenistwo/prokrastynacja oraz lęk przed kontaktem fizycznym z kobietami mają ze sobą wspólne tylko to, że metoda na rozwiązanie tych problemów jest taka sama: "po prostu to zrób". Pomijając to, są to zupełnie inne problemy.
Mogę zacząć robić wszystko, o czym pisałeś we wcześniejszych komentarzach - wstawać rano, brać zimny prysznic, medytować, przez 10 minut czytać książki o samorozwoju. Mogę nawet zapisać się na ten kurs