Wpis z mikrobloga

@Lim3: Jasne każde wykazanie chęci pomocy robi z faceta p---ę. Tylko ostre pomiatanie się liczy. Jak dziewczyna dzwoni, że potrzebuje pomocy to trzeba jej kazać s--------ć.
  • Odpowiedz
poszedł po dziewczynę na której mu zależy pod klub, a ona była tak n------a, że nasłała na niego jakiś typów i dostał w------l.

@Meara: to mogła być zorganizowana akcja. Zadzwoniła po niego czy coś specjalnie.
  • Odpowiedz
@Postronny: jeśli dziewczyna serio ma problemy to rozumiem.
Jak kobieta zbiera nawalonego gościa z pubu to patologia, jak odwrotnie to już pomoc, bez jaj. Jak się nie umie to się nie pije, albo potem samemu dba o swój tylek.
  • Odpowiedz
@Lim3: No najlepiej jakby jej pasem przez tyłek z-----ł wtedy byłby taki super męski. Różne sytuacje się zdarzają. Najlepiej pijący i świadomi ludzie mogą czasami mieć problem. Podejście pod klub po dziewczynę która prosi o pomoc to przecież nic wielkiego, to nie jest jakieś poświęcenie czegoś ważnego, to nie jest wydanie rocznej pensji, to nie jest oddanie roku życia. To jest zwykłe podejście pod klub. Jakby jakiś kolega czy koleżanka
  • Odpowiedz
@Postronny: najlepiej jakby nie szedł i nic nie robił a na nastepny dzień powiedział jej, że nie jest chłopcem na posylki.
Tak była zagrożona, że aż w------l dostał w nagrodę za ta swoją pomoc xD
  • Odpowiedz
@Postronny: wiesz, może dlatego, że nie wyobrażam sobie dzwonić po kogoś o 3 w nocy tylko dlatego, że jestem pijana. Dla mnie to brak szacunku do drugiej osoby. ;))
I nie wyobrażam sobie, żeby ktoś do mnie wydzwanial żebym szła gdzieś o takiej godzinie tylko dlatego, że jest pijany.
  • Odpowiedz