Wpis z mikrobloga

@Lim3: Albo po prostu trzeba posiadać takich znajomych, którzy razem idą na imprezę i razem wracają ;) Zaraz ją wystalkuje i zobaczę co to za Karynka ;D

Księżniczko xD( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie wyobrażam sobie, żeby ktoś do mnie wydzwanial żebym szła gdzieś o takiej godzinie tylko dlatego, że jest pijany.

@Lim3: Cieżko, żeby ktoś prosił kobietę o pomoc w takiej sprawie. To dla faceta jest bardziej naturalne chodzenie po nocy samemu. Nadal nie rozumiem dlaczego z tego, że chłopak wyjdzie w sobotę w nocy do koleżanki to jakieś wielkie poświęcenie. To nie ojciec dwójki dzieci który wstaje na 7 do pracy.
@Postronny: prosiłabym o pomoc tylko w razie gdyby ktoś typowo za mną szedł i byłabym zagrożona. W innym przypadku nie.

@Meara: u mnie zawsze to wygląda tak, że ma mnie kto odstawić, ale wracam sama, bo nie lubię fatygowac ludzi :p
@Lim3: Polecam, wytrzeźwiejesz w 5 minut xD I ma się wrażenie, że jest się w 5 minut w domu, a nie w 30 ;D Gorzej jak ma się buty na obcasach :D No wtedy to lepiej nie biec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lim3: To gdy ktoś jest pijany to jest bardzo realny problem. Ty cały czas piszesz jakbyś nigdy nie widziała pijanych ludzi gdy nie ogarniają. Jak im "odbiera nogi" i powoduje problemy z orientacją.
Sam bardzo dobrze kontroluję się po alkoholu, ale to, że ja ogarniam nie znaczy że wszyscy ludzie na świecie tam mają i nie widzę nic dziwnego w pomaganiu znajomym którzy przesadzili. Można ich po fakcie #!$%@?ć, ale najpierw