Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

Rocky_Zuma_Skye +622
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Znajomy poszedł po dziewczynę na której mu zależy pod klub, a ona była tak #!$%@?, że nasłała na niego jakiś typów i dostał #!$%@?.
No rycerz na białym koniu się znalazł!( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patologiazewsi
Współczuję chłopakowi wyboru xD
#truestory
Komentarz usunięty przez autora
Polecam czerpać wiedzę o związkach i kobietach z innych miejsc niż wykop ;)
Poza tym taka ze mnie księżniczka, że nigdy bym nie fatygowala nikogo prócz kierowcy taksówki gdybym pijana nie chciała wracać sama do domu ;)
Księżniczko xD( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lim3: Cieżko, żeby ktoś prosił kobietę o pomoc w takiej sprawie. To dla faceta jest bardziej naturalne chodzenie po nocy samemu. Nadal nie rozumiem dlaczego z tego, że chłopak wyjdzie w sobotę w nocy do koleżanki to jakieś wielkie poświęcenie. To nie ojciec dwójki dzieci który wstaje na 7 do pracy.
@Meara: u mnie zawsze to wygląda tak, że ma mnie kto odstawić, ale wracam sama, bo nie lubię fatygowac ludzi :p
Tylko z tą różnicą, że...
A tak na serio: Też tak mam. Ale jak ktoś się uprze, że chce odprowadzić to bardzo miło.
Sam bardzo dobrze kontroluję się po alkoholu, ale to, że ja ogarniam nie znaczy że wszyscy ludzie na świecie tam mają i nie widzę nic dziwnego w pomaganiu znajomym którzy przesadzili. Można ich po fakcie #!$%@?ć, ale najpierw