Aktywne Wpisy
agareas +202
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Watchdog_Polska +112
Nieznajomość/lekceważenie prawa szkodzi.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #solidarnapolska #ziobro #suwerennapolska
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #solidarnapolska #ziobro #suwerennapolska
Uważam, że nie ma nic głupszego niż dziewczyna mająca powyżej 150 cm wzrostu i mająca ból dupy o to, że jest niska. Przecież miniaturowe dziewczyny są zajebiste. To od facetów dziewczyny oczekują #!$%@? wie jakiego czasem wzrostu.
@groszek71: Wszystkie miniaturki są fajne, pod warunkiem, że ich waga zachowuje zdrową proporcję w okolicach 1/3 wzrostu ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale to się tyczy wszystkich ludzi niezależnie od płci i wzrostu. Chociaż u facetów