@wujeklistonosza: A właśnie, może wiesz bo już dawno miałem to sprawdzić, a ciągle mi wylatywało - okładkę The Endles River zaprojektował Thorgerson czy już ktoś inny?
@wujeklistonosza: Tak myśląłem, że ktoś inny - to widać. @Julianek: Jakbym miał zabrać jeden album na bezludną wyspę i słuchać go na okrągło to chyba byłby to Division Bell :)
@ArcyCyc: Świetny jest. W sumie gdyby nie mój Tato, nigdy bym się nie dowiedział o Pink Floydach. Wszystkie płyty tego zespołu znalazłem u niego na strychu.
@Julianek: ulubiony utwór to Brain Damage, a o Floydach dowiedziałem się oglądając dokument Classic Albums o Dark Side, wcześniej oczywiście wiedziałem o istnieniu tego zespołu ale znałem tylko o zgrozo! Another Brick in The Wall w wersji Ericka Prydza i The Great Gig... jako podkład do filmiku o uderzeniu asteroidy( ͡°͜ʖ͡°)
@wujeklistonosza: @ArcyCyc: Zapytałem Was o ulubione utwory, a swojego nie podałem :). Moim ulubionym utworem chyba jest One of my turns. Po prostu czuję jakąś dziwną przyjemność gdy słucham tego utworu, ciężko jest mi określić co to za uczucie :)
źródło: comment_S4KRMDePELFf4yC8cBZEqQxYX681h2dw.jpg
Pobierz@Julianek: Jakbym miał zabrać jeden album na bezludną wyspę i słuchać go na okrągło to chyba byłby to Division Bell :)