Aktywne Wpisy

Panitsch +100
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Soothsayer +13
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Zmieniam stacje a tam stokrotka pyta kogoś "dlaczego wieś głosowała na Dudę?", instant rak i zmiana stacji.
Na trójce rozpoczyna się polityczny wywiad, a jakże, z Ryszardem Petru i propagowanie NowoczesnaPL. J----e POwce i ich media.
#nowoczesnapl #polityka
źródło: comment_E2Zxximkw3DxXvydFakt0Z8yu0sYHg7B.jpg
Pobierzhttp://www.wykop.pl/link/2556035/prawda-o-balcerowiczu/
PO się kończy a świnie będą chciały pozostać przy korycie. Do PiSu im nie przystoi uciekać to muszą sobie stworzyć nową antyPiSowską partię, taką nowoczesną
PO tak łatwo się nie skończy. Jak nie wygra to będzie na drugim miejscu. NowoczesnaPL może być dla nich konkurencją. Jak narazie nie zauważyłem żeby prowadzili jakąś antypisowską retorykę, a co do populizmu haseł - cóż
@Ripper: Balcerowiczowi, który już swoje zrobił? I co, oczekujesz, że oni oficjalnie powiedzą: tak, jesteśmy przybudówką PO? Zresztą, Olechowski już swoje powiedział, obejrzyj pierwsze nagranie pod postem.
PO dostanie swoje głosy, NP swoje i zrobią po cichu koalicję, być może niby się nawzajem zwalczając.
@white_duck: wieś nie głosowała na Dudę czy gardzisz wsią i brzydzi Cię myśl, że mogli głosować na Twojego kandydata?
@KawaJimmiego: A Palikocie mówiono to samo, coś nie wyszło. Petru obiecuję, że w jego ruchu nie będzie żadnych spadochroniarzy z PO. To główny postulat tego ruchu.
@Rosenzweig: Realny przewrót polityczny - kolejna partia Olechowskiego (wcześniej zakładał PO). Wybierz jedno.
@JestemPsem: Serio, Palikot zwalczał głównych lobbystów?
Nie idźcie drogą takiej retoryki.