Wpis z mikrobloga

@InWrav:
Niestety, ale z tego co wynika, to wersja PCtowa będzie niemalże identyczna jak ta na konsolach...

"Badowski: Nie da się wyprodukować gry na trzy platformy, która będzie korzystała z wszystkich wspaniałych nowinek i usprawnień unikalnych dla poszczególnych urządzeń. To jest fakt techniczny. Unifikacja platform istnieje – mamy jeden build, który jest dystrybuowany na każdą z nich, gra jest dokładnie taka sama, zasięgi rysowania traw są wszędzie identyczne.

GOL: A wszystkie
@InWrav: to, że jest napisane 720p, 1080p czy 4k to jeszcze nie znaczy, że film jest w pełni przetworzony. Widocznie za mało używasz YouTube'a i nie zauważyłeś tego jeszcze. Potrzeba trochę czasu żeby film zaczął dobrze wyglądać. Tekstury są rozmyte, tak samo jak cały film więc nie jestem w stanie w tym momencie stwierdzić jakiej są jakości
@InWrav: tak uważam, że gra wygląda dobrze. Zawsze się znajdą fragmenty, które będą wyglądać trochę gorzej ale od dawna śledzę Wiedźmina i mimo, że grafika jest gorsza niż na pierwszych zapowiedziach to gra dalej jest bardzo ładna. Wersja na PC będzie miała lepsze tekstury i już w ogóle będzie super.
Bardzo starasz się udowodnić, że gra jest brzydka a zapewniam cię, że jak ją zobaczysz na własne oczy to nie będziesz
@manieczek007: Proponuje w ogóle nie ruszać tej gry. Ja z chęcią zagram w tego minecrafta w uniwersum Wiedźmina. Zrobię małe porównanie z kumplem. On ma high-endowego PC, na moim za 3k high może pójdzie. Porównam wersje PC ultra i tą trawę z painta na moim ps4. Jestem szczerze ciekaw różnic. ;)