Wpis z mikrobloga

@Trzepaczka: Tak, i przywrocilo mi w taki sposob ze system wyglada na swiezy i apki sie w----------ą zaraz po starcie co nigdy mi sie nie dzialo a uzywalem kilka razy tej opcji.
  • Odpowiedz
@Trzepaczka: Na internetach jest zalew spamu i zanim znajde jakąkolwiek odpowiedź to zejdzie mi p--------e pół dnia jak nie więcej i w koncu i tak sie w-----ę i albo wyjebię ten telefon za okno, albo wszystko ustawie od nowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Floyt: spoko, ja wczoraj musiałem flashować oryginalny system przez fastboot, bo wyszło update OTA i miałem usunięte aplikacje systemowe. Musiałem je przywrócić przez update...
  • Odpowiedz
@kejwmen: Robiłem tak. /system sie przywraca, spoko. jak przywroce /data to mam crashe, apki są ale bez ustawien. Jak wyczyszczę dalvik to działa, ale dalej na czysto (choc część apek ustawienia ma). Co ciekawe system sie przywraca bez problemu z Nowy -> nowy, ale nowy -> stary d--a.
  • Odpowiedz
@kejwmen: Tak. Ale już trudno. Zmieniłem sobie rom na inny taki jak kiedyś chciałem ale miał bugi, wiec pomyslalem ze skoro juz to robię, to naprawię je i mam teraz wszystko git git. :)
  • Odpowiedz