Aktywne Wpisy

maniel +469
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
enron +152
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dzień za dniem dzień po dniu dzieję się życia cud ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bamsebjorn: nie masz prawa nazywać się spierdonem. Prawdziwy przegryw ostatni raz trzymał dziewczynę za rękę na balu w podstawówce.
źródło: comment_KC9jtGsFWgbOYOsgVShY4lzSkFtRcBsD.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
also na pocieszenie historia mojego znajomego:
w wieku 25 lat zrób guwniaka
żona fajna (chociaż trochę przytyła) guwniak fajny, generalnie pełnia szczęścia
z roku na rok jest coraz gorzej, żona jest tłumokiem i kiepską matką
żona traci pracę, zauważasz coraz wyraźniej że jest tłumokiem, kiepską matką i
źródło: comment_StFnjx2QQJ08hHyjw3yaL28pi1XXQp1k.jpg
PobierzA może to Twój JEDYNY problem a resztę sobie wymyśliłeś?