Wpis z mikrobloga

• 8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@vicuok: pierwszo słysze. Zawsze staram się zamawiać z odbiorem w paczkomatach. Sprzedawca na allegro nie miał tej opcji. A z kurierami zawsze krzywe akcje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@vicuok:
@sortris:
@200wewisni:
@laggeros: dzwoniła do mnie babeczka z inpostu w sprawie skargi, z pytaniem czy to pierwszy raz, czy na pewno działa mi domofon. Poprosiłem o maila w sprawie wyjaśnienia sprawy. Z kurierem jeszcze nie rozmawiała, ale będzie. Kurier dostanie mój numer i "na pewno" będe miał paczkę w Piątek.

No niestety, jak człowiek się
  • Odpowiedz
@Unik4t: Poczta Polska ogólnie to farsa, kiedyś już opisywałem historię:
Koleżanka zamówiła coś w necie, wysyłka pocztą. Mijają dni, tygodnie, paczki nie ma. Poszła na pocztę narobić rabanu, podaje nr przesyłki a kobitka w okienku "dowód poproszę". Dowód żeby sprawdzić nr paczki? No ale ok, dała dowód. Paczka doręczona. Komu? Jest jakiś podpis ale koleżanka nie znała tego nazwiska. Co się okazało - cieć z bloku.... Koleżanka mieszkała tam może
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Mithrindil: kpina. Jak nic, wysłać coś ważnego, niech cieć odbierze, a potem go do odpowiedzialności podciągnąć, razem z listonoszem. Jakim prawem listonosz oddaje paczkę na moje nazwisko dla jakiegoś Andrzeja? :o

Zrobiłeś raban?
  • Odpowiedz