@WaitWhat: Czasem troche mi zal takich lasek, szczegolnie ze do pewnego momentu to nie ich wina. Znam kolezanke, ktora jest gruba tylko dlatego, ze mama jej za duzo zryc daje. Ja waze 60-65kg, co jest prawidlowa waga dla mojego wzrostu (na granicy niedowagi co prawda, ale jest OK), a ta mama twierdzi, ze anoreksja i mam jesc 3x wiecej, a tyle zwyczajnie moj brzuch nie pomiesci.
@bylejaki: Nie jest jakos wyjatkowo gruba, po prostu otyla. Jest dosc aktywna fizycznie i spolecznie, szczegolnie ze miala prace gdzie wysilek fizyczny byl wymagany.
@Ocica: Dodam jeszcze, jak liczylas BMI to od 59 jest juz niedowaga, a mi bardzo latwo zrzucic "zbedne kilogramy" i wejsc w niedowage. Tydzien po swietach Bozego Narodzenia moja waga wynosila mniej niz tuz przed.
Widzę, że na X, afera zaczyna powoli przebijać się na cała europę. A na nagłówkach twarz Tuska i klub swingersów. Niedługo będzie się musiał tłumaczyć, nie tylko w Polsce.
#czarnyhumor #bekazgrubasow #heheszki
źródło: comment_cUYIP2WFJWb06czUyx9NULF9DZbRHi8A.jpg
Pobierzźródło: comment_2WcKb50uC3MvyhTFyrnHutDtoYkk7vFq.jpg
Pobierzźródło: comment_fQ1nBN1HOW6gaN00f2C9FNSFGkIgY4iB.jpg
PobierzZa zakładanie takiej bluzki przy takiej tuszy powinno być minimum 10 lat.
źródło: comment_PPU93MUoA0CaH0QfKqof2BG2MfhWygUx.jpg
PobierzJa waze 60-65kg, co jest prawidlowa waga dla mojego wzrostu (na granicy niedowagi co prawda, ale jest OK), a ta mama twierdzi, ze anoreksja i mam jesc 3x wiecej, a tyle zwyczajnie moj brzuch nie pomiesci.
@voswetchAi: Ale taguj #rakcontent.