Wpis z mikrobloga

@DrLubicz: dokładnie. Nie dość, że ją wziął pod swój dach, utrzymuje i pozwala sprzątać i pracować, spełnia swój małżeński obowiązek (nawet jak małżonka nie ma ochoty), to jeszcze mu bić zakazują, co to za sprawiedliwość ja się pytam!
  • Odpowiedz
@Laserade:

Ps. Oczywiscie zabraklo kontekstu, m.in. z linkiem gdzie Korwin rzekomo mowil rzeczy, ktorych nie mowil, a gdy ja napisalem co mowil dowiaduje sie, ze to ja tak twierdze ...

lewactwo - synonim kłamstwa.
  • Odpowiedz
@Laserade: no jak bronisz poglądów Krula to wnioskuję, że jesteś także ich zwolennikiem. Czy może nudzisz się tak bardzo, że bronisz poglądów ludzi, których nie popierasz?
  • Odpowiedz
@paziu: po pierwsze freud wielokrotnie nie mial racji co udowadniano i wiele z jego teorii jest kompletnie nieprawdziwych.

Po drugie, jesli umiem udowodnic, ze sa to manipulacje ... to problem jest ze mna, ze mowie prawde, czy z lewakami ktore te manipulacje stosują ?
  • Odpowiedz
@Laserade: idź się leczyć człowieku, chociaż nie mam pewności czy jeszcze może się twój stan polepszyć.
Używasz w ogóle lewej ręki czy u------ś ją przy samym ramieniu?

• Odpowiedz
@Laserade: przecież twoja aktywność na tym serwisie to jedno wielkie n-----------e na mityczne lewactwo. nagle się burzysz, że ktoś może jednak w rewanżu obrażać ciebie? :D
  • Odpowiedz
@paziu: a niech pisze o mnie ... ale z argumentami. Bo tego zabrakło. A nie samo obrażanie dla obrażania.
Ja piszac o lewactwie UZASADNIAM co mi w nich nie pasuje.
A samo takie "jestes glupi, bo tak" ... no coz ... prymitywne to

• Odpowiedz