Aktywne Wpisy
emilch123 +28
Za równe 5 dni będę się oświadczał mojej dziewczynie, czuję taki stres jak o tym myślę, że tam klękam i nie wiem czy będę wstanie coś powiedzieć xD musiałem chociaż tutaj coś powiedzieć bo duszę to w sobie. Poza tym znacie jakąś dobrą restauracje w Krakowie gdzie mógłbym zabrać swoją wybrankę na kolację? #zwiazki #rozowepaski #krakow

Niuska +590
#czestochowa #szukampracy #pracbaza #praca #bezrobocie
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h

Mirki mam program w C++ z grą milionerzy. Jednak muszę jeszcze dodać do niej licznik z czasem i gdy skończy nam się czas na pytanie to przegrywamy. Problem jest taki, że zwykły zegar (odmierzający czas od tyłu) łatwo zrobić, bo dałbym zwykłą funkcję sleep lub coś podobnego i odświeżałbym konsolę co np. sekundę ze zmianą czasu. Jednak funkcja typu sleep "zatrzymuje" mi program a ja chcę w tym czasie wpisać poprawną odpowiedz (A, B, C lub D).
Jak zrobić taki zegar który by mi odmierzał sekundy do końca czasu i jednocześnie mógłbym wpisać z konsoli klawisz z dobrą odpowiedzią?
źródło: comment_zn1BFcGTh531o7PWcBRlvCgPr9o5Zf5D.jpg
Pobierzfor (int i =0; i<60; i++)
{
sleep(1000);
odswiez-ekran-ze-zmiana-czasu();
}
cin>>odpowiedz;
Komentarz usunięty przez autora
for (int i =0; i<60; i++)
{
sleep(1000);
}