Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@erkav: Prestiżowa uczelnia w Polsce? Zresztą co wy #!$%@?, gównoburza była na temat ubierania się na mature a ci schodzą na tematy typu: Hurr durr matura najlepsza hurr durr dostań się na uczelnie.
No beka z debili.

@szaremyszki: Łał, dodałeś mnie na czarnolisto, taka szkoda, weź no colego mnie odbanuj bo bycie na czarnolisto u jakiegos noname na portalu internetowym to jak przegrać życie ;//// :(((( :<<< :'(
@erkav: Dla mnie nie jest ważniejszy xD Znowu odwracasz kota ogonem. Ja tylko pisałem że dla mnie gloryfikowanie matury jest bezsensowne, z tego powodu że to jest kolejny egzamin których w życiu przechodzisz kilkanaście(jak nie kilkadziesiąt).
Matury nie może zdobyć każdy tuman? Proszę cię... Mam "znajomych" kompletnych debili, nawet oni zdają.

Hurr durr jestem taki dorosły, mam maturę!
Nic to nie da ale jeśli nie zdasz na poziomie, który był Ci potrzebny Twoje życie zmienia sie o 180

@bakalarz: Najwyżej zdasz za rok i popracujesz sobie w międzyczasie. Porównaj to z np 11 latami potrzebnymi na tytuł lekarza. Albo rozwodami po 20 latach małżeństwa. Żadna strata tak obiektywnie.