Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erkav: Prestiżowa uczelnia w Polsce? Zresztą co wy p---------e, gównoburza była na temat ubierania się na mature a ci schodzą na tematy typu: Hurr durr matura najlepsza hurr durr dostań się na uczelnie.
No beka z debili.

@szaremyszki: Łał, dodałeś mnie na czarnolisto, taka szkoda, weź no colego mnie odbanuj bo bycie na czarnolisto u jakiegos noname na portalu internetowym to jak przegrać życie ;//// :(((( :<<< :'(
  • Odpowiedz
@erkav: Dla mnie nie jest ważniejszy xD Znowu odwracasz kota ogonem. Ja tylko pisałem że dla mnie gloryfikowanie matury jest bezsensowne, z tego powodu że to jest kolejny egzamin których w życiu przechodzisz kilkanaście(jak nie kilkadziesiąt).
Matury nie może zdobyć każdy tuman? Proszę cię... Mam "znajomych" kompletnych debili, nawet oni zdają.

Hurr durr jestem taki dorosły, mam maturę!
  • Odpowiedz
Nic to nie da ale jeśli nie zdasz na poziomie, który był Ci potrzebny Twoje życie zmienia sie o 180

@bakalarz: Najwyżej zdasz za rok i popracujesz sobie w międzyczasie. Porównaj to z np 11 latami potrzebnymi na tytuł lekarza. Albo rozwodami po 20 latach małżeństwa. Żadna strata tak obiektywnie.
  • Odpowiedz
@Spaceman_: Nie no, fajna dziewczyna, doszyć szczupła i pozornie zgrabna....

... szkoda że przeciętnie wysportowany facet po depilacji ma lepsze zarówno p----i jak i tyłek od niej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Straszne geny...
  • Odpowiedz