Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +309
W ogóle wymagania doświadczenia w bardzo konkretnych technologiach w tej branży jest strasznie głupie xD.
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait

zioomek +78
Chłop poszedł na grzyby i zrobił z nich pastę. Jak cos to mogę dać przepis.
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
źródło: 1000015162
Pobierz

Cześć,
miałbym do Ciebie prośbę. Nie jest to żaden spam ani trollowanie ani bot, tylko prośba o pomoc jak wykopowicz do wykopowicza.
Jestem doktorantem na Wydziale Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej UW i przymierzam się do pracy o komunikacji w internecie. Jako jeden z tematów chcę zbadać i opisać zjawisko komentowania i komentarzy. Uznałem, że celowe byłoby przeanalizowanie komentarzy najwyżej ocenianych przez internautów. I tu moja prośba.
Ponieważ posiadasz wyróżnienie Trybun, wiem że jeden z twoich komentarzy został komentarzem miesiąca. Niestety Wykop nie odsyła do danego komentarza, więc dla mnie oznaczałoby to przebijanie się, przez wszystkie Twoje komentarze, podczas gdy Ty, być może pamiętasz w jakim wątku ten komentarz opublikowałaś/eś, a co najmniej możesz sprawdzić, z którego miesiąca jest wyróżnienie.
Będę wdzięczny za wszelką okazaną pomoc. No i nauka polska też będzie wdzięczna ;-)
Pozdrawiam
Janek, kenai