Aktywne Wpisy
askey +132
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
EditorTM +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nikt mi nie kazał wyjeżdżać, to mój wybór.
Żeby porównywać jedno z drugim wypadałoby najpierw wyścibić nos poza Krk. mieszkałam i w Krk i w Niemczech i w UK. W norach żyją ci co chcą odkładać jak najwięcej by wrócić z pieniędzmi do kraju. Jeśli tutaj ktoś zamierza zostać to zupełnie inaczej planuje wydatki.
Nawet mi cię nie żal.
@LordOfTheBananas: no widzisz, ja sie nigdy jeszcze z tym nie spotkalem.
a zakladalem swoja dg, robie codziennie zakupy, nikt sie
empatia poziom 0
@jedzbudynie: chyba nie byłeś w rossmanie.
@jedzbudynie: spoko, nie mogłem się powstrzymać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
ale weź pod uwagę to że jeżeli ktoś mierzy wyżej np jakieś CERNy, niektóre gałęzie medycyny, banki inwestycyjne itd to w Polsce nie ma czego szukać.
@jedzbudynie: Nie wiem, nie jestem Tobą. Dlatego pytam.
Do Londynu też bym się nie pchała tak dla ścisłości.
@lerner: no tak. to oczywiste, ale jest to bardzo dobry kraj dla "sredniakow". nie zarobisz $15k/msc jak w krzemowej dolinie, ale bedziesz sobie dobrze zyl z wystarczającą wiedzą, aby robic to na co akurat jest popyt [w tym przypadku IT]
@jedzbudynie: a jak bańka pęknie?