Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

@Oskarek89: miśku, reklamodawca nie wnika jakiego rodzaju jest widz. Telewizorowy czy internetowy. Ważne dla niego jest, żeby obejrzał reklamę.
Przykładowo płacisz 10 000zł za 100 000 widzów. Jeśli jest 50 000 to TV wysyła Ci fakturę nie na 10 000 a na 5 000.
Jeśli widzów jest 200 000 to płacisz 20 000zł. W każdy poniedziałek rano dostają liczbę widzów przed TV i z tego się rozliczają z reklamami.
Skąd wiedzą w ilu odbiornikach zagościł sygnał Faktów albo Panoramy?
Polega to na tym że jest grupa abonentów do których takie firmy badawcze przychodzą i dogadują się żeby mieli specjalną przystawke do dekodera która bada ich aktywnosc i ruch przy włączonym tv (tak było na 100% kiedyś), działa to na podobnej zasadzie jak sondaże - nie musisz mieć próby 20 mln żeby sondaż był wiarygodny (wystarczy kilka-kilkadziesiąt tysięcy). Teraz nie wiem czy przypadkiem najnowsze dekodery nc+
Koniec
I @Yoshu ma racje. Tak to sie liczy.