Spotkaj się z laską poznają na #tinder , wszystko ok fajne spotkanie przy kawie i ciastku. Loszka 6/10 ale interesuje się fantastyką więc tematy lovecraftowe, steampunkowe oraz trochę heheszki z Wędrowycza itd. No rozmowa po raz pierwszy z #rozowepaski over 9000. Potem rozmowa zeszła na greenpeace i co o tym myślę. Ja że to banda debili i hipokrytów, ona z uśmiechem dlaczego? Mówię ze debile napisali stop co2 na kominie gdzie była para wodna, jeździli motorówkami z silnikiem który bardziej zanieczyszczał środowisko niż tankowiec płynący, jak robili akcje w górach o ochrone lasów a sami swoje śmieci zakopywali itd. Laska wstała, i powiedziała że jest wolontariuszem i że skoro jest debilem to po co mamy dalej rozmawiać. Zaciąłem się jak płyta, japa otwarta, odchodząc odprowadziłem ją wzrokiem. No cóż bywa.
Dziwne że pierwszy raz nie czuje #feels zawsze trochę porażki w dupę mi dawały. No cóż wzywam braci o odmawiam modlitwę dzisiejszej wieczornej mszy przegrywu. #przegryw
Witaj w świecie wielkich marzeń, i bolesnej prawdy. Świecie którym widziałeś w niej oparcie, dałeś serce. Teraz bez serca siadaj w kółeczku takich samych osób, otulimy Cię, zrozumiemy, lecz nie damy zapomnieć. Witaj w świecie przegrywów i mocnych feelsów.
@ruszka: w bardzo prosty sposob, jest to analogia so tego, ze ja niby kolesia obrazam, ale Ty mozesz pisać o dziewczynie, że jest jebnięta mimo, ze ona sama nie powiedziala za wiele na temat tych swoich 'zielonych zainteresowan'. Nie mam ochoty na dluzsze dywagacje i jalowe dysputy o cudzych relacjach damsko meskich na wykop.pl/mikroblog ( ͡°ʖ̯͡°) Milego wieczoru. ( ͡º͜ʖ͡º
No sory, jeżeli gościu powiedział, że nie ma o greenpeace pozytywnego zdania i uważa ich za debili i hipokrytów, podał jasne przykłady, a ona wstała, obraziła się i poszła, to znaczy, że jest jebnięta, typowy model kobiety eko-#!$%@?. Co innego, jakby nie miał powodów żeby tak sądzić, ale podał racjonalne, logiczne i prawdziwe przykłady, a ta się obraziła. Im wcześniej to wyszło, tym lepiej.
@Przegrywens: Prosta sprawa - z greenpissu to niech wyp... znajdzie wyjście sobie. Wyobraź sobie, że jesteś z nią w LTR (długotrwały związek). Całe życie Ci będzie truć "a po co masz diesla 2.0 biturbo?; a czemu kupiłeś harleya, a nie popylasz na rowerze?" Skoro nie doszła do tego, że greenpeace to idioci, to tym bardziej by nie doszła do tego, że możesz być inteligentnym facetem.
@Przegrywens: Ale taguj to #wygryw ( ͡°͜ʖ͡°) oszczędziłeś sporo czasu, jak różowy wychodzi przez rozmowę o greenpeace to strach co by było z poważniejszym tematem ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Przegrywens: ale tutaj moja ulubiona plusomanka @8_in ma totalna racje. Mogłeś odpowiedziec cos w stylu:
Wiesz, wydaje mi sie ze przereklamowane jest to co całe globale ocieplenie. Troche taki sztucznie napedzany problem, zeby naukowcy mieli powod do wyciagania pieniedzy na swoje badania.
Wtedy pewnie zaczela by ci #!$%@? ze to nieprawda, ocieplenie klimatu to uber problem a zwierzatka takie biedne hurr durr. Wiedziałbys z kim masz doczynienia i zamiast
@Przegrywens: Brakuje ci czegoś, o czym powiedział mi jeden żul z centralnego, o dziwo ładnie ubrany:
Najważniejsze, zeby zawsze zachować klase
Z takim podejsciem, nic dziwnego, ze spoleczenstwo odrzuca takich osobnikow jak ty. Naucz sie odrozniac czym jest udawania tego kim sie nie jest od zwyklego szacunku do swojego rozmowcy.
@Przegrywens: O #!$%@? po raz kolejny wykazujesz swoje #!$%@?. Wracalem w nocy ze znajomymi na chate i tak sie składa, ze wszyscy mielismy nocny z centralnego. I co teras?
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
Dziwne że pierwszy raz nie czuje #feels zawsze trochę porażki w dupę mi dawały.
No cóż wzywam braci o odmawiam modlitwę dzisiejszej wieczornej mszy przegrywu.
#przegryw
Witaj w świecie wielkich marzeń, i bolesnej prawdy. Świecie którym widziałeś w niej oparcie, dałeś serce. Teraz bez serca siadaj w kółeczku takich samych osób, otulimy Cię, zrozumiemy, lecz nie damy zapomnieć. Witaj w świecie przegrywów i mocnych feelsów.
Dlaczego go obrażasz? To dobrze, że zachował się w ten sposób - nie wywali więcej pieniędzy na jebniętą dziewczynę.
No i dobrze, ale w jaki sposób to przeczy temu, co napisałem? Albo jaki to ma w ogóle związek?
Milego wieczoru. ( ͡º ͜ʖ͡º
No sory, jeżeli gościu powiedział, że nie ma o greenpeace pozytywnego zdania i uważa ich za debili i hipokrytów, podał jasne przykłady, a ona wstała, obraziła się i poszła, to znaczy, że jest jebnięta, typowy model kobiety eko-#!$%@?. Co innego, jakby nie miał powodów żeby tak sądzić, ale podał racjonalne, logiczne i prawdziwe przykłady, a ta się obraziła. Im wcześniej to wyszło, tym lepiej.
Miłego wieczoru ( ͡° ͜
Lepiej, że se poszła i masz
Wtedy pewnie zaczela by ci #!$%@? ze to nieprawda, ocieplenie klimatu to uber problem a zwierzatka takie biedne hurr durr. Wiedziałbys z kim masz doczynienia i zamiast
Jakbym mial juz udawac to ze mam firme i zarabiam 15k a nie ze interesuje mnie pseudobelkot...
Z takim podejsciem, nic dziwnego, ze spoleczenstwo odrzuca takich osobnikow jak ty. Naucz sie odrozniac czym jest udawania tego kim sie nie jest od zwyklego szacunku do swojego rozmowcy.