Aktywne Wpisy

Megasuper +421
Jak widzę coś takiego to już wiem że mam doczynienia oszustem kombinatorem i nic nie kupuje
źródło: temp_file4970538144991412726
Pobierz
Soothsayer +26
Słuchajcie potrzebuje jakiejś realnej historii dlaczego popsułem deskę do krojenia starego, że minspadla i się r-------a to mało przekonujące bo to potrójna sklejka była jakaś i nawet próbowałem ja nogą r------c i się nie dało a tak naprawdę to ja spaliłem robiąc pierogi w piecu hartowniczym XDD próbowałem znaleźć jakąc podobna ale na pewno się zorientuje se to nie jest ta sama

To było ok 12 lat temu albo więcej. Fajki wtedy kosztowały niecałe 5zł a ja miałem tylko 50 gr na tackę. Tak oto spotkaliśmy się pod kościołem na cotygodniową sumę i zaczęliśmy kombinować jak zdobyć paczkę petów. Jako, że zrzuta nie miała sensu postanowiliśmy wziąć w jednym z wiejskich sklepów na kreskę.
Moi kumple pochodzili z tej miejscowości w której znajdował się sklep, a ja byłem spoza. Pozostało wcisnąć bajeczkę babci (która podczas sumy obsługiwała). Przedstawiłem się jako Paweł Szymczak ^^ i że mieszkam w jednym z nowych domów nieopodal. Gdy już uwierzyła w pierwszą część, w kolejnej powiedziałem że ojciec mnie wysłał po fajki i jak wróci matka z kościoła, to przyniosę pieniądze. Tak oto wyszedłem ze sklepu z paczką papierosów i mogliśmy spokojnie doczekać do końca mszy.
#coolstory #hacking #truestory
#pdk :v