@oniee: Sorry ale jeśli ktoś z was ma takie coś w domu to na prawdę współczuję. Jak kupujecie nową sofę do salonu to też nie ściągacie folii żeby sie nie zniszczyła i gości na polietylenie przejmujecie?
@deejaytonka: Mój kumpel kupił jakiegoś Samsunga grand, bang czy tam gangbang i pokazuje mi ze z tyłu zamiast plastikowej klapki ma niby skórę ładnie obszytą jasna nicią, niby zajebiste mówię, kiedy on wlaśnie w tym czasie zakłada niebieski silikonowy kondon ci by sie nie zniszczyło. A ostatnio widziałem porshe pannamera z pokrowcamu na siedzenia, żeby skóry jasnej nie pobrudzic
Siatkówka to jest u nas tak niedoceniany sport.... A jestesmy najlepsi na świecie w tej dyscyplinie a wiekszosc woli naszych kopaczy ktorzy jakimś cudem dostaną się na mundial czy euro.. #siatkowka #mecz
źródło: comment_xNuyhCEVbII3P31NCkanknfME232PM0t.jpg
Pobierza i tutaj bardziej pasowaloby wsadzenie telefonu do worka po sniadaniu
przykład nie trafiony. Nie taka Gorilla cudowna jak ją malujo. Każda ochrona ma jakiś słaby punkt.
Komentarz usunięty przez autora
@stanley88: no gdzie, jak przychodzą goście to się folię ściąga i zakłada z powrotem jak już wyjdą
Kilku znajomych trzymało folię z nadrukami (ips 2gb ram samsung i inne) przez kilka tygodni xD