Aktywne Wpisy
Lewusx +63
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Tutaj sobie zobacz http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/polityka-przy-kawie/wideo/31032015/19205318, czas od 16:00 - "Ogórek to uczciwa lewica i chciałbym się z nią spotkać w drugiej
Przecież już tysiące razy to było tłumaczone. Mówiąc najprościej - Putin jest świetnym władcą. Rosji nikt nie podskakuje, to przed rosją teraz europa drży. Komor czy Kopacz przy Putinie wyglądają groteskowo. Ale to nie znaczy, że należy teraz oddać się we władanie Putinowi, bo to taki
Ale wyjaśnij mi, bo dalej nie ogarniam: jest dla Korwina Putin wzorem czy antywzorem? Chciałby się na nim w jakiś sposób wzorować, czy nie? Dzięki którym konkretnie działaniom uważa go za świetnego władcę?
Bo Rosji bali się także za carów, Stalina, Breżniewa.. W zasadzie Europa zawsze bała się Rosji, a Polska zawsze (no, od końca Wielkiej Smuty)
Szczerze mówiąc nie wiem dzięki dokładnie którym działaniom, bo się tym nie interesowałem. Nie wzburzyła mnie ta informacja tak jak Ciebie, więc nie drążyłem. Zresztą jakie to ma znaczenie? Odpowiedz
Trudno teraz oceniać kwestię wojny na Ukrainie i obecnej sytuacji Rosji, bo wszystko jeszcze trwa. Komu to wyjdzie na dobre to się okaże za jakiś czas.
Nadal nie mogę przeboleć tego, że uważasz Bronka za lepszego "władcę" od Putina ( ͡° ͜ʖ ͡°).