Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +298
bibi__ +99
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Co sądzicie o tej marce? Ja jestem totalnie zielony, nie jeździłem na rowerze od czasów Wigry 3. Potrzebuję roweru solidnego, wytrzymałego, ponieważ kawał bydlaka ze mnie - prawie 2 metry i 119 kg. Nie chciałbym go połamać. Może coś lepszego zaoferujecie? Sprawa dla mnie pilna, bo się niedługo zaczną komunie i inne imprezki, to ceny pewnie pójdą w górę.
Dobrze by było, żeby można było kupić w Krakowie, więc przy okazji #rowerowykrakow
Porównywać Specialized i Trek do jakiegoś marnego roweru z Decathlonu czy innej taniej chińszczyzny to jak porównywać Tarpana do Toyoty Hilux
Kurczę, a pamiętasz jak dostawałeś robotę i mówiłeś mi od razu, że rower kupisz :D ? Z trzy lata minęły :)
Ale inna sprawa że przy 120kg potrzebujesz powietrznego widelca. Cokolwiek pokroju xcm/xct rozwalisz w sezon i to sezon bardzo kiepskiej pracy. Będziesz jeździł na zbyt dużym ugięciu bo nie uda się tego ustawić. Jakbys ważył 60-70 kg to jeszcze, ale przy
@qkla: Giant ma dużo różnych 29erów w różnych cenach, a ich gwarancja jest raczej bezwartościowa.
Haha, no tak :D
To się poprawię - Specialized od 1981 robi rowery GÓRSKIE kiedy Romet robił Jubilaty, dla tych którzy są za młodzi by pamiętać tak wygląda Jubilat. Tak, rowery są składane w Tajwanie ale centra badawcze znajdują się w USA, na rowerach Specialized ściga się czołówka światowego kolarstwa. Nie porównujmy takich marek jak Spec do Rometa proszę.
@moby22: to