Wpis z mikrobloga

#niebieskiepaski #rozowepaski #truestory #pomocy #zwiazki #logikarozowychpaskow

Cześć Mirabelki i Mirki.

Nigdy nie sądziłem, że do tego dojdzie, a już w ogóle, że będę o tym pisał, ale oto jest - mój #rozowypasek mnie zostawił.

Prawilny ze mnie mireczek i wykopek, często wrzucałem śmieszne obrazki (sprawdzcie profil :) ), ale teraz proszę Was jak siostry i braci - poradźcie mi co robić?

Jak nie wpaść w jakąś czarną dziurę po rozstaniu, w jaki sposób jak najszybciej ruszyć z miejsca, co koniecznie zrobić, a czego pod żadnym pozorem, gdzie pójść ( #wroclaw ) itp.

Mogą być porady na wesoło, mogą być na poważnie. Przyjmę wszystko, bo strasznie, strasznie, strasznie się teraz czuję. Niby stary chłop (25 lvl) , a tu takie rzeczy ...

Aha, to moje pierwsze takie rozstanie. Związek z 5-letnim stażem. Na poważnie.

Pomocy.

xavvax - #niebieskiepaski #rozowepaski #truestory #pomocy #zwiazki #logikarozowychpas...

źródło: comment_pmcyU0qgOcvkfwEMSTAPLInlediG4Kxs.jpg

Pobierz
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 20
@xavvax: Ponieważ to jest zachowanie godne męskiej p---y. :-P Moi dwaj byli prosili, żebym do nich wróciła. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że dobrze zrobiłam zostawiając ich, skoro nie potrafili uszanować mojej decyzji i przyjąć tego spokojnie, bez płaszczenia się przede mną.
  • Odpowiedz
nie próbuj teraz szukać kogoś na siłę. więcej spotkań ze znajomymi. zerwij z tamta calkowiexie kontakt, zmień nr tel, zablokuj na fb i na czymkolwiek jeszcze. nie pros by wrocila. będzie bolało, zawsze tak jest. odnow jakieś stare znajomości. poświęć jeszcze więcej czasu na to co lubisz robić, albo znajdź sobie coś ciekawego do roboty.

@xavvax: zrób jak @pekas radzi, ale znajdź szybko inną dziewczynę.
  • Odpowiedz
@xavvax: zwiększona dawka systematycznego ruchu nie zaszkodzi (bieganie, rower, siłownia) szczególnie ze robi się ciepło. Wyżyjesz się, humor się poprawi, zajmiesz czas, a przy okazji popracujesz nad ciałem.
  • Odpowiedz
@xavvax:
Wykorzystaj to, że będziesz miał wreszcie więcej czasu - może odżyją znajomości, może rozwiniesz hobby, które zaniedbywaleś.
A potem, jak będziesz gotowy, znajdź kogoś lepszego :)
  • Odpowiedz
@alma_: a nie powinno cię utwierdzić w przekonaniu, że cię kochali i tyle? Tzn. żeby nie było - ja nigdy nikogo nie prosiłem żeby wrócił ale wiesz... nie to nie, a jeżeli im było z tobą dobrze to co im szkodziło sprawdzić czy aby ty też nie tęsknisz? Jak ja się z moją byłą rozstałem to było "dlaczego się nie starałeś już, to znaczy, że nigdy ci nie zależało", a
  • Odpowiedz
@xavvax: najpierw ćpaj pij i chodź z------y przez tydzień- koniecznie ze znajomymi a potem idź na k---y, jak Ci inna o-------i po takim melanżu to zapomnisz co robiłeś przez 5 lat.
Jak nie pomoże to powtórz wszystko jeszcze raz
  • Odpowiedz
@xavvax: Zerwij kompletnie kontakt. Wyjeb z telefonu jej numer. Wyjeb ją z facebooka i zablokuj jej znajome, żeby nie widzieć jej zdjęć. Wyjeb rzeczy, które ci o niej przypominają. Znajdź sobie inne zajęcie i się na nim skup.

Możesz spróbować też np. biegania. Wysiłek fizyczny poprawia nastrój i ułatwi znalezienie następnej dziewczyny.
  • Odpowiedz
@xavvax: Blok na fb, aby nie widzieć treści z nią związanych. Wywalasz pamiątki po niej do kosza, to na początek. Koniecznie siłka albo bieganie. Instaluj jakieś gówna typu tinder, czy sympatia i ustaw się z jakąś, chociaż dla tzw. sportu. Moze przy okazji poznasz jakąś spoko laskę.
  • Odpowiedz
@xavvax: Zerwać KOMPLETNIE kontakt z nią(tzn. wywalenie z portali społecznościowych, fotki z nią- kasujemy, rzeczy przypominających ją pozbywamy się, można też zmienić numer). Nie proś jej, aby wracała, bo wtedy ona sobie ciebie podporządkuje i będziesz latał na każde jej wezwanie.Zacznij zażywać więcej ruchu(wydzielają się wtedy hormony szczęścia), znajdź sobie nowe hobby, uporządkuj sobie w głowie tą sprawę. Na razie nie wiąż się z kobietą, dopóki DEFINITYWNIE nie odetniesz się
  • Odpowiedz