Wpis z mikrobloga

@-PPP-: A z tą zręcznością to różnie u mnie bywa bo czasem "wykorzystuję niedopracowane elementy gry" (nie czituję :P ) i biorę za 800 eliksir zręcznołci i idę do wilka, on bije ja piję ( #rap ) , animacja się anuluje punkty dostaję a eliksiru nie tracę. Manę możesz doradzić tylko nie musisz się tak bardzo rozpisywać, swoją drogą widzę że to dla ciebie przyjemność tak pomagać :)
  • Odpowiedz
@Pierdzionka: Oj nie jeden taki błąd znajdziesz w Gothicu. Nigdy nie lubiłem z tego korzystać, bo jaki sens ma taka gra? Szczególnie, że Gothic nie ma trybu multi, więc grasz chyba w 100% dla siebie.

swoją drogą widzę że to dla ciebie przyjemność tak pomagać

Hahaha, po prostu mam z tą grą zajebiste wspomnienia, uwielbiam ją i swego czasu, gdy grałem trochę więcej, zrobiłem sobie kilka kartek A4 notatek i
  • Odpowiedz
@-PPP-: Jest taka sytuacja ze jestem teraz na linaczu a na wine tak troche kiepsko dziala a dopiero w poniedzialek bede mial mozliwosc zainstalowania windowsa, a jak na razie dalem piratowi wdzianko zabralem bandytom maczuge z kolcami i poszedlem do miasta :)
  • Odpowiedz
@Pierdzionka: To własnie bardzo bardzo dużo, a exp tak jak wcześniej tłumaczyłem jest najważniejszy na świecie, ale jak tam wolisz:)

Poza tym jest jeszcze jedno wyjście, które jest lepsze od glejtu, bo za glejt musisz potem wykonać polecenie tego fagasa (nie polecam się mu buntować, bo w późniejszej grze będziesz miał p--------e). Wystarczy oddać 10 roślin tego samego typu strażnikowi :)
  • Odpowiedz