Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Przecież za zdobywanie doświadczenia nie dostajesz nic innego jak punkty nauki.
Na początek wbij sobie jakiś już tam poziom w broni jednoręcznej. Do tego jakiś jednoręczny mieczyk (pałasz bandytów?). Teraz, jeśli już radzisz sobie z polnymi bestiami, idź na farmę Onara, tam masz ich ze sto. Wybij co do jednej Ja np. potrzebowałem do tego many, bo nie dawałem rady zabić trzech bestii jednocześnie bez użycia czarów, więc wybijałem ze dwie, trzy grupy i szedłem spać dla regeneracji.
Ok mam! Mam nadzieję, że nie zdążyłeś tego zrobić...
NIE PROŚ GO O ZAPROWADZENIE CIĘ NA FARMĘ ONARA!
Sami bandyci to już i tak ogromne wyzwanie...
Las za farmą Onara wybij, ale częściowo. Chodzi o to, że dopiero w samej głębi masz wszystkie szkielety i cieniostwory, a do tego momentu możesz spokojnie poekspić na ścierwojadach/kretoszczurach/krwiopijcach/wilkach.
Generalnie można powiedzieć, że farma Onara to zajebiste ekspowisko, możesz tam spędzić sporo czasu i postaraj się nie ominąć żadnego stworka. Jest ich tam tyle,
Powodzenia :D