Aktywne Wpisy
askey +132
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
EditorTM +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#nobodykiers #oswiadczeniezdupy
@purify: no witamy
pamiętaj że konsola nie gryzie / jest troszkę szorstka ale naprawdę pomaga :)
@LuK1337: Nie wiedziałem, że to istnieje, dzięki :3
ctrl+alt+Fx są też konsole jak by Ci X-y padły nie daj Bóg
Komentarz usunięty przez autora
Stare ubutnu Zajebiste na start (jako jedyne z debianowatych miało ogarniety instalator) ale bardzo nie lubi jak w nim grzebać na dziko i ogólnie takie jakies lekko n---------e się wydawało (ale to 7.10-9.4 wiec dawno)
Debian potem motzno :D jak już oganiasz co to apt i dlaczego no bajka działa śmiga u mnie na sewrwerze bez żadnej gleby długo na PC lekko
E:// Nie udało się odnaleźć pakietu Popcorn-Time :c
EDIT: Kliknąłem 2 razy z przyzwyczajenia i program się uruchomił. Tak powinno być? Wololo