Aktywne Wpisy
orlen_lite +24
#chwalesie
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
SynMichaua +807
Miałem nie iść na wybory bo nie mam za bardzo na kogo głosować, a przeciwko PiSowi nie chciałem.
Ale pójdę i zagłosuję. Jeszcze nie wiem na kogo, ale zagłosuję choćby przeciw.
Mój pradziadek był w obozie dwa lata, zmarł kilkanaście lat temu, ale nigdy nie chciał opowiadać o tamtych czasach, silny facet, a płakał nocami.
Nigdy nikt tak mnie nie wkurzył postem na social mediach.
Robienie polityki na śmierci milionów osób. Na
Ale pójdę i zagłosuję. Jeszcze nie wiem na kogo, ale zagłosuję choćby przeciw.
Mój pradziadek był w obozie dwa lata, zmarł kilkanaście lat temu, ale nigdy nie chciał opowiadać o tamtych czasach, silny facet, a płakał nocami.
Nigdy nikt tak mnie nie wkurzył postem na social mediach.
Robienie polityki na śmierci milionów osób. Na
Skąd właściwie wzięło się przekonanie, że życie seksualne trzeba zacząć będąc nastolatkiem i bzykać się często i gęsto?
I to że jak się tak nie zrobi to że z czasem będzie coraz ciężej wejść w związek / wyjść z tego tak zwanego "przegrywu"?
No skąd się to wzięło?
#tfwnogf #przegryw
"Prychłem srogo" jak to się tutaj pisze... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Petla stooleya-loosera
Nie sądzisz że to najlepszy wiek na rozmnażanie się, a to jest główny biologiczny motyw całego ruchania? Naprawdę potrzebujesz zastanawiania się nad tym?
@kobaltowy_roman: post poważny a ja tak kwikłam
@kobaltowy_roman: bo jeśli masz życie seksualne, to znaczy że stwarzasz sytuacje temu sprzyjające - masz znajomych, poznajesz nowych ludzi, bywasz w różnych miejscach w których można ich poznać - czyli po prostu nie jesteś odludkiem siedzącym w domu.
dodatkowo, jeśli ruchasz, to znaczy że teoretycznie komuś się podobasz i przynajmniej raz ktoś miał
Nie chodzi o to, że ktoś nie rucha, a o to, dlaczego tego nie robi
@advert: a jak się człowiek czegoś nie nauczy w młodości, to zawsze można w późniejszym wieku. :) czyli to prawda, że jak się nauczysz w młodości, to później będzie łatwiej, ale jak się nie nauczysz, to nie ma tragedii, później
@b_br: owszem, można. ale to już nie to samo. młodość wybacza błędy. jeśli Twój pierwszy raz jest w wieku 16-18 lat z dziewczyną w podobnym wieku, to masz stres, ale wszystkie błędy są bardziej śmieszne, niż żenujące, jak np. nie możesz trafić czy rozpiąć stanika. uczysz się na tych błędach. a teraz wyobraź sobie, że masz
Proste. I nie żebym uważał że trzeba ruchać aby być cool, tłumaczę tylko gdzie logika w ich rozumowaniu.
@Sojerr: @OddychajSwiadomie: No ale dlaczego seks ma decydować o życiu w sensie że powodować depresję, zniechęcenie, dziwactwa... Jeseśmy zwierzętami ale mamy umysł, którym mozna zapanować nad popędami i nie myśleć #!$%@?. Poza tym wkurza mnie dzisiejsza rozwiązłość, jak czytam o zdradach w młodych parach to się krew we mnie gotuje.
@advert: A jeżeli ma sie życie towarzyskie,
@Grypho: no to jest oczywiście głupie, aczkolwiek, jeśli taka sytuacja dała im pozytywnego kopa, poczuli się lepiej i odważniej - to wtedy faktycznie może to być początkiem wychodzenia z przegrywu :)