Wpis z mikrobloga

@MichaelP: W tym może leżeć problem, mi pozwala pliki tylko pobierać jeśli nie znajdują się w Public, (Nie muszą znajdować się tam bezpośrednio, tylko Public musi być ich rodziciem w jakimś stopniu)
@MichaelP : z tego co pamiętam nowi użytkownicy mają zablokowane foldery publiczne i są one dostępne tylko dla wersji pro. link Sam miałem z tym problem i nie udało mi się go rozwiązać. Tutaj masz poradnik jak umieścić grę na Google Drive: link
@Obamao: @blisher: @Nazywam: @jigsaw96: @Breniacz:

Exception: Failed building WebGL Player.
UnityEditor.WebGL.ProgramUtils.StartProgramChecked (UnityEditor.Utils.Program p)
UnityEditor.WebGL.WebGlBuildPostprocessor.PostProcess (BuildPostProcessArgs args)
UnityEditor.PostprocessBuildPlayer.Postprocess (BuildTarget target, System.String installPath, System.String companyName, System.String productName, Int32 width, Int32 height, System.String downloadWebplayerUrl, System.String manualDownloadWebplayerUrl, BuildOptions options, UnityEditor.RuntimeClassRegistry usedClassRegistry) (at C:/buildslave/unity/build/Editor/Mono/BuildPipeline/PostprocessBuildPlayer.cs:316)
UnityEditor.HostView:OnGUI()

Nie mogę przebuildować do webgl, taki duży error wyskakuje. Na oficjalnym forum niby piszą że można pythona jako administrator odpalić i będzie działało, ale więcej nie wiadomo