Aktywne Wpisy

d4wid +160
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

W wyniku działań grupy internautów mogliście od wtorku wieczorem zauważyć problemy w funkcjonowaniu naszego serwisu. Powodem tego były przygotowania do ataku DDoS, który miał miejsce przez kilka godzin od godz. 14.30 wczoraj. Atak symulował nagłe wejście dużej liczby internautów na Wykop przez co próbowano zablokować nasze serwery. Dzięki szybkiej reakcji naszego działu IT zniknęliśmy z sieci jedynie na kilkanaście minut, a atakujący zostali przekierowani na pustą stronę :).
W tym miejscu chciałbym podziękować naszemu IT za udaną bitwę, a Was przeprosić za zaistniałe komplikacje.
wylacz adblockera
wiedziałem ze bedzie to cos w stylu przekierowanie na pustą stronę ;d
Ps. Pozdro dla dzielnych adminów :)
Polacy znów jak w pamiętnej bitwie z krzyżakami odparli najazd nazijudeomasońskich anarchistów!
Komentarz usunięty przez autora
Drawball zaczal sie jak zabawa i skonczyl sie jak zabawa. Wykop tylko udowodnil, ze gowniarskie zachowania zawsze skazane sa na fail.
http://img190.imageshack.us/img190/5303/drawb.jpg
Komentarz usunięty przez autora
PS: Gdzie moje plusy?
PS: Gdzie moje plusy?
ale mamy dowod ze to 4chan?