Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +172
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz
jazdaniebieski2023 +583
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W wyniku działań grupy internautów mogliście od wtorku wieczorem zauważyć problemy w funkcjonowaniu naszego serwisu. Powodem tego były przygotowania do ataku DDoS, który miał miejsce przez kilka godzin od godz. 14.30 wczoraj. Atak symulował nagłe wejście dużej liczby internautów na Wykop przez co próbowano zablokować nasze serwery. Dzięki szybkiej reakcji naszego działu IT zniknęliśmy z sieci jedynie na kilkanaście minut, a atakujący zostali przekierowani na pustą stronę :).
W tym miejscu chciałbym podziękować naszemu IT za udaną bitwę, a Was przeprosić za zaistniałe komplikacje.
hip hip hura
i sto lat
i wszystkiego naj....
Nie chodzi mi o całkowity zakaz pisania postów tylko maksymalnie np. 5 dla nowych, 10 dla starszych użytkowników - dzięki temu możliwe że jeden z drugim się zastanowi co pisze w danej chwili (nie mam pomysłu
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tyrol_(kraj_związkowy)
1:0
Czy to nie czas na nasz ruch teraz;>?