Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo

Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
źródło: 1731187940074
Pobierz

W wyniku działań grupy internautów mogliście od wtorku wieczorem zauważyć problemy w funkcjonowaniu naszego serwisu. Powodem tego były przygotowania do ataku DDoS, który miał miejsce przez kilka godzin od godz. 14.30 wczoraj. Atak symulował nagłe wejście dużej liczby internautów na Wykop przez co próbowano zablokować nasze serwery. Dzięki szybkiej reakcji naszego działu IT zniknęliśmy z sieci jedynie na kilkanaście minut, a atakujący zostali przekierowani na pustą stronę :).
W tym miejscu chciałbym podziękować naszemu IT za udaną bitwę, a Was przeprosić za zaistniałe komplikacje.
oby nie trzeba było więcej odpierać żadnych ataków
Wiadomo: na pewno nie rozkapryszeni nastolatkowie z wykopu, mający monopol na głupotę. Niestety kolego.
Poduszkowiec dobrze gada!
Jestem za okresem próbnym dla nowych.
A piosenka Imagine w wykonaniu A Perfect Circle
Gratulacje dla IT.
Naprawde macie dobry dzial IT, nic tylko pozazdroscic.
:)
Ale jak to jest zrobione ze tu nie ma wogole oceniania itp? :P