Wpis z mikrobloga

@Mehqods: Dokładnie to, byłem w szoku jak szybko się uruchamiał... pierwsze 3 razy. Mam wrażenie że pochłania więcej ramu, konkretnie chodzi mi o to że na 7 tak się ram nie zapychał. Np z gry mogłem wyjść momentalnie przez alt -f4 a teraz dysk pracuje i muszę czekać kilka sekund. Mam ochotę wrócić do siódemki.
@Mehqods: Dzisiaj w pracy chwilke posiedziałem przy W8 i musze przyznac, ze graficznie bardzo fajnie sie prezentuje. Jednak tak jak napisales od rauz mialem problemy z zrobieniem czegokolwiek - przypuszczam, ze to kwestia kilku dni, ale upierdliwe jest:)
@trueno2: Mam przyjemność pracować, na jednym i drugim dzień w dzień. I nie polecam narazie ósemki. Inkscape problemy z dzdziałaniem, gimp także, dość często wyskakuje błąd "nie zaimplementowano explorer.exe" przy systemowych opcjach. Brak menu start można zlikwidować przy pomocy małego programiku i płyty z Win7. U mnie na ósemce nawet są problemy z odpalaniem filmów mimo zainstalowanych kodeków. Przeglądarki internetowe często nie wczytują do końca stron (musze odświeżać). To narazie tyle.
@dzieciol1992: z tym nie do konca wczytujacymi sie stronami dales mi teraz do myslenia. Dzisiaj zaobserwowalem to kilka razy na ósemce, bawiac sie nia przez chwilke. Mysllame, ze to problem zwiazny łączem.

Dziekuje za rzeczowy komentarz.