Wpis z mikrobloga

@Se8a: Muszę jednak powiedzieć to, że sam w wieku około 10 lat czyli koło 2000 roku 2 dni po zaszczepieniu na grypę zachorowałem na właśnie na grypę. Niby wirus we szczepionce powinien być nie aktywny ale jednak zachorowałem, mam to w książecce lekarskiej. Samą moją lekarkę to zdziwiło bo pierwszy raz się z tym spotkała, chyba można to uznać za powikłania, ale wciąż się nie zgadzam żeby ludzie mieli pełne
  • Odpowiedz
@Se8a: To napisałem do innego wykopka ale tobie też się może przyda.

Masz zaburzoną ocenę ryzyka przez kampanię strachu jaka przetoczyła się przez media. Zobacz jakie naprawdę są statystyki. To nie jest tak, że wszyscy zaczniemy umierać bo ktoś się przestał szczepić!

Potencjalnym niebezpieczeństwem można uzasadnić każdą zbrodnię totalitaryzmu.
Czemu by np. nie zakazać ludziom jeździć samochodami w ogóle - tylko transport miejski. Kierując samochodem narażasz innych ludzi na śmierć i to bez
  • Odpowiedz
@cccx: Więc zaczynając nie wiem jak Ci odpowiedzieć, zacząłem ten temat nie żeby ludzie mi odpowiadali tylko żeby zaczęła się dyskusja.
Mogę najwyżej się spytać czy stoisz po stronie prawicowej czy lewicowej bo ciężko mi dostrzec.
Bo jako wyborca KORWiNa sam się ze wszystkim nie zgadzam, a co więcej to myślę że to dobrze.Tylko idiota wierzy ślepo politykom.

A teraz co do Twojej wypowiedzi.
Mam "zaburzoną ocenę ryzyka przez kampanię strachu jaka przetoczyła się
  • Odpowiedz
Mogę najwyżej się spytać czy stoisz po stronie prawicowej czy lewicowej bo ciężko mi dostrzec.

@Se8a: Stoję po prostu po stronie, która uważa, że rząd nie może ingerować w podstawowe prawa człowieka takie jak np. nienaruszalność cielesna. To jest grube przegięcie, żeby rezygnować z takiego podstawowego prawa. To nie jest już jakieś zapinanie pasów itp. To jest poważne naruszenie wolności!!! Po zabraniu tego będzie można już przekraczać wszystkie granice
  • Odpowiedz