Wpis z mikrobloga

@NR00: dopóki siedzi się w domu to nie ma różnicy względem cienkich, problem jest, gdy chce się wziąć książkę gdzieś ze sobą. Na szczęście mam czytnik, a to zdjęcie jest poglądowe na temat bezsensowności #bookchallenge
  • Odpowiedz
dopóki siedzi się w domu to nie ma różnicy względem cienkich, problem jest, gdy chce się wziąć książkę gdzieś ze sobą. Na szczęście mam czytnik, a to zdjęcie jest poglądowe na temat bezsensowności #bookchallenge

@MorDrakka: Bo tego nie rozumiesz. Samo odliczanie - samo w sobie - nie ma większego sensu. Przecież później i tak się liczy od nowa. Sama akcja to tylko pretekst, żeby zgromadzić ludzi wokół czegoś
  • Odpowiedz
  • 0
@czarnydildos: ja to parę razy już czytałem chyba z 3 :) niektóre tomy się ciągnęły a koniec jest mistrzowski ze lapiesz dola na tydzień iż już się skończyło..
  • Odpowiedz
@MorDrakka: Powiem szczerze, mam gdzieś archivementa i spadek liczby, ale czasem ludzie postują ciekawe tytuły o których można podyskutować. Jak widać odliczanie się skończyło a niektórzy dalej wrzucają książki co jest na plus.
  • Odpowiedz
@MorDrakka: Każdy dostosowuje się do swojego tępa. W challenge chodzi o to żeby czytać systematycznie, a dla mnie to nie problem połknąć takie 3 księgi w tydzień.
  • Odpowiedz