Mam wrażenie, że wszyscy tak hejtują ten serial, gdyż jest on zwykłym kłamstwem, może nawet propagandowym. Serial ma niby pokazywać typową polską rodzinkę żyjącą w typowym polskim standardzie ("znad Wisły rodzinka jak ty"), a to gówno prawda, prawdziwa Polska rodzina we WŁASNYM kraju musi wyżyć z głodowej pensji i ledwo wiążąc koniec z końcem, okradani przez własną władzę z własnych pieniędzy, których już nigdy nie zobaczą, a ci? A ci żyją sobie beztrosko z dnia na dzień, nie martwiąc się o nic, jeżdżąc najnowszymi modelami BMW do najdroższych sklepów ze zwykłą żywnością (patrz: alma).
@paradisecircus: LOL Ugotowani? Znajoma siostry tam występowała. Jak ekipa reżyserska wpadła do jej mieszkania to powiedzieli, że tu nie będą kręcić, bo biedny wystrój mimo, że chata duża) i oni mają własne lokale wynajęte pod kręcenie.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#telewizja #przemyslenia #seriale #oswiadczenie #propagandasukcesu #polska